טעם מגעיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעם מגעיל
    מישהי
    12/01/2013

שלום רב
    אני בת 42 סובלת כבר כמה שנים מהליקובטר שנהיה פעיל לפחות פעם בשנה בצורה מחרידה הזעות ליליות הקאות רק בלילה נפיחות בבטן גזים צרבות לפניי כמה חודשים זה חזר קיבלתי טיפול משולש הרגשתי הרבה יותר טוב .אבל הנפיחות לא עוברת ואני קונה בגדים במידה גדולה יותר מה שנורא משפיע על הרגשתי וכולם תמיד אומרים שמנת התעגלת נורא קשה לי עם ההערות האלה וזה נורא משפיע עליי נפשית .
    מה שעוד מפריעה מאודדדד הטעם המגעיל על הלשון בעיקר בסוף הלשון מה שגורם לבחילות איומות חזרתי לרופא שנתן לי מוטוליום בחודש הראשון זה עזר לי מאוד כל מה שאכלתי היה טעים הנס קפה שקודם היה נורא מגעיל לי הפך לטעים במיוחד עכשיו אני ממשיכה עם המוטוליום אבל שוב טעם מגעיל בלשון במיוחד מריר
    מה עליי לעשות בקשר לעטם לבחילות ולנפיחות?אנא עזרתכם
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעם מגעיל

הוספת תגובה

• טעם מגעיל - תגובה

ד''ר אלכס גלר
    27/01/2013

שלום

קשה לייחס את הסימפטומים שאת מתארת להליקובקטר. אני חושב שאת צריכה לפנות לרופא גסטרו ולעשות בירור כפי שצריך לנסות לתת מענה לתלונות

בברכה,

דר אלכס גלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו