תסמונת בארט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת בארט
    גדעון
    24/02/2013

שלום לכם,אני בן 37 ,לפני כשנתיים ירדתי באופן פתאומי ובמהלך קרוב לחצי שנה 9 קילו במשקל.עברתי בדיקות שונות כגון קולונוסקופיה-תקין,גסטרוסקופיה-תסמונת בארט,ct אורוגרפי-תקין,בדיקות דם שונות-תקינות,בדיקת דם לגילוי קרוהן-תקינה.הערך שתמיד גבוה בבדיקות הדם הוא הפריטין-בסביבות 320-420 .
    בבדיקת ביופסיה מהוושט התברר שאין דיספלזיה.
    כיום ואחרי שנתיים מגילוי הבארט ואחרי שינוי גדול באורח החיים,שינה אחרי 4 שעות מאכילה,הפסקת צריכת אלכוהול,עישון,חמוצים,חריף,קפה וכולי.בנוסף אני נוטל פעמיים אומפרדקס ביום.אני אמור לעבור גסטרוסקופיה מחדש שבוע הבא ואני שואל,מה הסיכוי שחלילה התפתחה דיספלזיה?
    יש לי חששות מהבדיקה ויש לציין שמאז שירדתי במשקל התייצבתי על משקל אחיד בשינוי של קילו למעלה ולמטה.
    יש לציין בנוסף שלעיתים אני אוכל ומתמלא ,מה שלא רצוי ולעיתים רחוקות שותה בירה וקולה ולא תמיד שומר על הכללים המחייבים חולה בארט.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת בארט

הוספת תגובה

• תסמונת בארט - תגובה

ד''ר אלכס גלר
    24/02/2013

שלום

בגדול, הסיכוי הוא נמוך. תעשה את הבדיקה ותדע בודאות

בהצלחה

דר אלכס גלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו