מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של אוכל תקוע בגרוןהודיה13/05/2013
בוקר טוב ד״ר. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כאילו אוכל תקוע לי בגרון או לסירוגין כמו גוש ליחה בגרון , כמו כן היו לי צרבות , תחושת אי נוחות בבטן והרבה גראפסים. פניתי לרופאת המשפחה , הפנתה אותי לבדיקת ספרית דם ותיפקודי כבד- ברוך השם הכל יצא תקין. כמו כן עשיתי את בדיקת תשחיף נשיפה והתוצאה הייתה חיובית - 14.350 זה המתון שיצא. עקב כך קיבלתי טיפול ״משולש״ - מוקסיפן פעמיים ביום כל פעם 2 כדורים, קארין- פעמיים ביום כל פעם כדור ואופרדקס...
הצרבות נעלמו כמו כן שאר התופעות פרט ל תחושה שמשהו תקוע בגרון.
אציין שזו לא תחושה קבועה. אתמול בצהריים אכלתי ארוחת צהריים ומי אחרי זה לכמה דקותהרגשתי ששורף בגרון (אבל לא שריפה של צרבת או משהו חריף שאכלתי) .
כמו כן בערב אכלתי מלפפון ... מיד אחרי זה התחושה של אוכל תקוע חזרה... ניסתי לאכול לחם , להקיא אולי זה יצא וכלום .
כשאני אוכלת אני מרגישה שקשה לי לבלוע אך איני יודעת אם זה הפחד ששוב יתקע משהו בגרון.
עכשיו לדןגמא אני לא מרגישה כלום!! הכל תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של אוכל תקוע בגרון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן20/05/2013ממליץ לבקש בדיקת גסטרוסקופיה דרך גסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל תקוע בגרון
אורית17/10/2014יש לי בדיוק אותו דבר. עבר החיידק ועדיין תחושה שאוכל תקוע בגרון. עשיתי פעמייםגסטרוקופיה. הכל תקיו. האם עבר לך ? ואם כן איך? כדטר נקסיום לא עוזר בכלל. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
הודיה21/10/2014אז זהו שעשיתי את כל הבדיקות האפשריוץ וזאת לאחר שגם הגעתי למיון כתוצאה מדם בצואה, שם עשו לי בדיקות והפנו אותי לעוד בדיקות לאחר השיחרור הכל תקין, גם חיידק אין ולאחר שיחה עם הרופא ועל פי רקע היסטורי הוחלט על כך שזה לחץ נפשי התחלתי בטיפול ציפרלקס והכל עבר :))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל תקוע בגרון
אורית21/10/2014תודה על התגובה.
אצלי זה התחיל מלחץ נפשי . החיידק הגיע בוודאות מלחץ נפשי. מה זה הכדור הזה שלקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)