סובלת הרבה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת הרבה זמן
    נירית
    20/05/2013

הכל התחיל בכיתה ח' כשהייתי בת 14 פתאום באמצע השיעור הבטן העליונה מתחת לחזה...התחילה לכאוב ומלווה ברעשים חזקים מהבטן...וצרבת והרגשה שהכל נשרף מבפנים..כך זה התחיל וממשיך עד היום אני כבר בת 28.. בהתחלה הצלחתי להרגיע את הכאב באוכל (רק בלחם.. נגיד פירות או ירקות פחות עזרו) וזה קצת עזר אבל לאט לאט המצב החמיר בנוסף התווספה בעיה של גזים מרובים, נפיחות, יציאות לעיתים תכופות... אין סדר ביציאות... שלשול ,עצירות וכו... לצערי אין שום סיסטמטיות וזה מגיע כל פעם בשעה אחרת במהלך היום וככה זה כל היום....הייתי בבדיקות מרובות וביצעתי את כל הבדיקות האפשריות- גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, אולטרסאונד ועוד... הייתי אצל מספר רופאים מומחים בתחום הגסטרו לא מצאו שום בעיה במערכת העיכול ואמרו שזה מעי רגיז ולא מצאו כל טיפול או תרופה שיכולה לעזור..מהבדיקות האלו מצאו רק שיש לי כליה אחת מולד וזה עשירה ותקינה ומחליפה שתיים... לא יודעת אם זה קשור אבל לפעמים אני מרגישה כשיש לי צורך לפיפי אז הכאב יכול להתגבר בבטן העליונה ואחרי שעושה את צרכיי הכאב יכול לעבור לקצת...
    לפני כשנתיים עברתי ניתוח לפיסורה וטחורים שנבעו גם כתוצאה מהעצירות, כאבי בטן ,לחץ. כמו כן עכשיו ניסיתי כבר לטפל בזה ברפואה לא קונבנציונאלית- נוטרופאת וצמחי מרפא... יש שיפור מועט אבל זה רחוק מהרצוי.. וגם לא ברור לי ממה כל הכאבים האלו נובעים רק לא נראה לי הגיוני להפיל הכל על המעי הרגיז ולא לתת כל פיתרון לבעיה.
    הבעיה שאני סובלת מזה מאוד מאוד... במהלך כל היום... יש לי קושי בלייצור קשר זוגי, בעבודה ובכלל תחומי החיים זה מעקב אותי ומפריע לתפקוד יומיומי! מה היית מציע לי לעשות? האם זה פתיר? ממה זה נובע?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת הרבה זמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו