עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    גל
    05/06/2013

שלום, אני בן 24 בריא בדרך-כלל. בחודשים האחרונים אני סובל מעצירויות חוזרות שמלובות בשלשולים וכאבי בטן.
    עד לפני חודש זה היה תקופתי, כלומר, היא עובר ואז חוזר שוב.
    לאחרונה התחיל עצלי עצירות קשה שרק אחרי בליעת כמה כדורי לקסין(סיבים) הרגשתי כאבים ונפיחויות ולחץ ללכת לשרותים וכלום לא יצא.
    אחרי שניסית שתי תרופות מהרופא, התחיל עצלי שלשול, אבל היציאות היו קטנות. מאז זה לא עובד וכבר סיימתי את כל הבקבוק של אבילק ועוד איזה כדור משלשל, וזה חוזר על עצמו.
    אני סובל מכאבי בטן בצד שמאל למעטה, ואחרי ניסיונות להוציא משהו אני חש בחילה ועייפות כל היום.
    בנוסף אני מרגיש לעיתים שאני צריך להקיא ואני מאבד את התיאבון וכאבי בטן כאילו משהו מושך את הבטן למעטה(קשה לי להסביר את הכאב).
    מעבר לנפיחויות בבטן וכל הסיפור אני חושב שיש לי מזה בעייה בגב התחתון, יש לי כאבים כל פעם שאני מזדקף או מזיז את העגן. זה מרגיש כאילו יש לי סדק בגב התחתון.

בבקשה אתה יכול לעזור לי, כי הרופא לא מבין מה לעשות איתי וזה לא עובד ואני ממש סובל מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

גל
    05/06/2013

הכאבים בגב החלו אחרי העצירויות, ואין לי בעייה בגב בכלל.
    רק עכשיו שהכל התחיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    06/06/2013

אנא פנה לרופא גסטרו לבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו