מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאוד..עדן346357416/06/2013
שלום, אם זה חשוב אציין קודם את גילי- אני בת 20, ויש לי בעיה שמדאיגה אותי מאוד לאחרונה.. כבר במשך כמה שנים היתה לי בעיה ביציאות והיו לי עצירויות קשות.. נורא התביישתי ללכת לטפל בזה ולפנות לרופא בעניין, באיזשהו שלב הנחתי שיש לי טחורים כי כשהייתי עושה קקי ממש הרגשתי מן חסימה שם והבעיה החמירה בשנה האחרונה... זה הפך לממש בלתי נסבל אז כן קבעתי תור לרופא למרות שהייתי אכולת חרדות ובושה, הפרקטולוג עשה לי בדיקה שבה הוא הכניס אצבע לפי הטבעת ואמר שאין לי בכלל טחורים, הוא שאל כמה שאלות בנוגע ליציאות והסברתי שיש לי עצירות קשה אז הוא אמר שזה כנראה קשור להרגלי התזונה שלי וגם לעובדה שאני נוטלת תרופות פסיכיאטריות שיכלו להכיל תופעות לוואי כאלו. העניין הוא שזה התחיל גם לפני נטילת התרופות, אולי רק היה פחות חמור אז. הוא נתן לי תרופה כלשהי שהייתי לוקחת במשך שבוע(לא זוכרת את שמה) זה עזר ממש מעט וגם גרם לאי נעימות בבטן ולא לקחתי אותה עד הסוף ממש.. למרות שהוא אמר לבוא אליו שוב אם לא יחול שיפור במצב, לא עשיתי זאת. בחודשים האחרונים חלה החמרה קשה יותר במצב, היתה פעם אחת שראיתי דם בעת היציאה ולמרות שזה הדאיג אותי הנחתי משום מה שאם זה לא יקרה שוב כנראה אין סיכון מיוחד, זה לא חזר על עצמו אך העצירויות החמירו בהרבה ואני מרגישה שאני פשוט לא באמת מתרוקנת, גם אחרי שאני מתפנה. הצואה מאוד מאוד כהה לרוב, ורק פעם בכמה ימים אני מרגישה התרוקנות פחות או יותר מלאה אך גם אז לפעמים זה מלווה בצואה רכה מדי או שלשולים קלים. בנוסף, יש לי הצטברות גדולה מאוד של גזים ברמה שנראית די חריגה. כל זה פוגע מאוד בתפקוד היומיומי שלי ואני מוצאת את עצמי עצבנית והולכת לעיתים תכופות מאוד לשירותים מבלי שזה באמת מועיל, ומלאת בושה על המצב. אני לא משתפת אף אחד במה שקורה אך זה מתחיל להטריד אותי מאוד, בנוסף לכך שקראתי על כל מני מחלות מעיים ותסמיניהם ואני מפחדת שיש לי משהו חמור. אני יודעת שאני פשוט צריכה ללכת להבדק, אך הבושה מבדיקה שכזו ומפירוט על הנושאים האלו עוצרת בעדי לטפל בזה... אני מניחה שכרגע אין ברירה אך רציתי בכל זאת להתייעץ על הנושא, ולשמוע חוות דעת של איש מקצוע.. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד.. - תגובה
פרופ' נחום ויסמן20/06/2013לדעתי אין ברירה אלא לערב מישהו מנוסה בבעיותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)