נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    דן
    08/07/2013

שלום רב,
    במשך כארבעה חודשים טובים אני נוכח בכך שהבטן התחתונה שלי נפוחה ו"ושמנה" יותר מתמיד הן באופן עקרוני והן אחרי ארוחות למיניהם. מן הראוי לציין שהבטן שלי "מתנפחת" אחרי ארוחות בממדים גדולים יותר מאשר בתחילת השנה. הרי זה טבעי ביותר שהבטן גדלה אחרי ארוחה , אך בתקופה האחרונה זוהי התנפחות לא רגילה לטעמי ( מהסיבה הפשוטה שאני מכיר את גופי) . בנוסף לכל האמור, פרט חשוב הוא שבדיוק בתקופה הזו ( 4 חודשים אחרונים) , שתיתי ברוב הלילות לפני השינה כמויות נאות של מים , ולא קמתי להטיל את מימי במשך הלילה עקב חוסר שעות שינה ועייפות שגברו על הרצון לקום, אלא עשיתי זאת בבוקר (כך ששמרתי את השתן).
    אני מאוד חרד מהמצב .
    תהיתי אם יש קשר בין שמירת השתן במשך כל הלילה להתנפחות שלפוחית ,ולפיכך להתנפחות הבטן התחתונה? אם כן, איך ניתן לטפל בזה ?

תודה מראש ,
    דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    10/07/2013

איני בטוח בקשר אבל אשתן לפני השינה והמנע משתיה בערב ואז בדוק האם הבטן התחתונה פחות נפוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו