הפרשה שקופה מפי הטבעת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה שקופה מפי הטבעת.
    מיש
    08/07/2013

שלום

אתמול קרה לי דבר מוזר ומדאיג מאוד. בבוקר אחרי שהיתה לי יציאה והמשכתי ביומי היה לי יציאה של גזים מלווה בהפרשה שקופה סמיכה מפי הטבעת. הלכתי לשירותים וראיתי כמות די גדולה של הפרשה שהמשיכה לצאת גם עם גזים וגם עם יציאה נוספת. לשמחתי זה לא חזר על עצמו בהמשך היום אך היו יחסית יותר יציאות מהרגיל ושם כן היה אפשר לראות את אותה הפרשה.
    גם היום בבוקר בזמן יציאה היה את אותה הפרשה מסביב לצואה.
    להפרשה לא היה ריח מסויים או בכלל.
    מיותר לציין שאני בלחץ ואשמח לכמה מילות עידוד בנושא / הסבר לתופעה והמלצה להמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה שקופה מפי הטבעת.

הוספת תגובה

• הפרשה שקופה מפי הטבעת. - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    09/07/2013

הפרשה מוגברת יכולה להעיד על סוג מסוים של דלקת ולכן אם תמשיך יש לברר.בכל מקרה בינתיים אפשר לשלוח צואה לתרבית ופרזיטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה שקופה

אזית
    11/03/2014

שלום,
    אני בחורה צעירה, ולעתים קרובות מאוד יש לי הפרשה רירית ושקופה בצואה, אך בכמות קטנה יחסית. יש לציין כי פעילות המעיים שלי מעולה, ואני יכולה ללכת לשירותים עד 5 פעמים ביום. האם יש לך רעיון מה זה יכול להיות? במידה וצריך לבדוק את העניין, אשמח לשמוע באילו בדיקות מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו