כאבי בטן מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן מוזרים
    rona
    09/07/2013

שלום,
    אני בת 30, ולפי כעשרה חודשים חזרתי מטיול במקסיקו. חשוב לציין שבשל שמירת כשרות, אכלתי רק במקומות מסודרים ולא בדוכני הרחוב.
    שלושה שבועות לאחר הטיול התחלתי לחוש בכאבי בטן מוזרים - מעין התכווצויות, או תחושה של שרירים תפוסים בבטן התחתונה (לכל רוחבה).
    כתוצאה מהכאב אני לא יכולה ללכת ישר (הולכת רכונה כמו איזו סבתא), ורוב הזמן שוכבת במיטה. כל תזוזה הכי קטנה - מעצימה את תחושת הכאב (לדוגמה מעבר מישיבה לעמידה).
    כדורים להרגעת כאב לא סייעו.
    עשיתי CT - שיצא תקין,
    עשיתי גסטרו - שגם הוא יצא תקין.
    הכאבים באים והולכים בממוצע אחת לחודשיים, ונשארים בין שלושה ימים - לארבעה, ועוברים מעצמם.
    מאז הכאבים, ירדתי ללא כל מאמץ 9 קילו (אני אוכלת כל מה שאני רוצה).
    בפעמיים האחרונות, התעוררתי באמצע הלילה עם תחושת צמרמורות, חולשה עד לרמה של כמעט עילפון - ומשום מה זה גם לווה בהקאה (לא הקאתי למעלה מעשור).
    רופא המשפחה לא יודע להסביר זאת.
    באילו בדיקות עליי להמשיך? האם עפ"י הסימפטומים ניתן לקבל כיוון? זה לא נראה לי כמו מעי רגיז..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן מוזרים

הוספת תגובה

• כאבי בטן מוזרים - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    09/07/2013

שוב זא אינה הפלטפורמה לענות על שאלה כזו בכלמקרה הוסיפי צואה לתרבית ופרזיטים לבדייעקות.התייעצי עם גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו