קולונסקופיה בזמן שיש בעיות קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונסקופיה בזמן שיש בעיות קיבה
    דורון צור
    25/07/2013

שלום, אני סובל מדלקת בתריסריון ובוושט- עברתי בדיקה אינדוסקופית- הכנסת צינור דרך הפה לבדיקת הקיבה. מקבל אומפרדקס 20 מ"ג. בכל פעם שאני אוכל נוצר אצלי לחץ חזק בקיבה -משני צידי הקיבה, שמשתחרר רק לאחר כמה שעות. האם במצב זה מומלץ לעשות קולונסקופיה שכרוכה בנטילת לקסדין ופיקולקס שאך יכאיבו לקיבה יותר- יגבירו את פעילותה, יעוררו את חומציותה יותר. והאם אפשר לאכול שזיפים יבשים שעוזרים למצבי עצירות -גם זה מעורר חומציות מיצי הקיבה - פעילות יתר של הקיבה לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קולונסקופיה בזמן שיש בעיות קיבה - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    26/07/2013

כן אפשר לעשות קולונוסקופיה.
    לגבי כלכלה לא ברורות לי התלונות. רופא גסטרו יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי כלכלה?

דורון צור
    26/07/2013

פרופסור נכבד, תודה על תשובתך. איני מבין מה הכוונה לגבי כלכלה. אם אפשר להסביר ולהרחיב אודה לך מאד. תודה רבה, דורון צור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי כלכלה? - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    27/07/2013

ה דורש להבין טוב יותראת תלונותיך ולא נתן להעשות זאת דרך האתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו