מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת בארטגדעון11/11/2013
שלום לכם.
אני בן 38,לפני שנתיים וחצי ירדתי 10 קילו במשקל באופן פתאומי.בנוסף היו לי כאבים חזקים בבטן מדי פעם .
עברתי בדיקות שונות כגון,בדיקות דם סרטניות-תקינות,קולונוסקופיה-תקין,ct אורוגרפי-תקין,בדיקות דם שונות כגון קרוהן,גלוטן-תקינות.
בנוסף עשיתי גסטרוסקופה ושם לקחו ביופסיה ובה הופיע שאני סובל מתסמונת בארט.
שמרתי על תזונה נכונה כולל לקיח פעמיים אומפרדקס ביום והתבקשתי לעבור שוב פעם גסטרוסקופיה בעוד שנתיים.
לפני כחצי שנה אכן עברתי בדיקה זו והרופא לא לקח ביופסיה וציין שאני לא סובל מתסמונת בארט.
ביקרתי רופא גסטרואונתרלוג להתייעצות והוא ציין שאולי תוצאת הביופסיה היתה טעות ושאם יש תסמונת בארט,הרופא רואה את זה בבדיקת הגסטרוסקופיה.
התבקשתי ע"י אותו רופא להפסיק ולקחת אומפרדקס.
לא הפסקתי את התרופה אלא התחלתי לקחת כדור ביום
לאחרונה אני סובל לעיתים מכאבים באזור הקיבה,אומנם כאבים לא חזקים אך מוכרים,בנוסף אני סובל משיעול מתמשך ומליחה כל הזמן.
שאלתי היא,האם ייתכן שתסמונת בארט נעלמה והאם זה הגיוני?
האם אני אמור להפסיק את התרופות והאם הכאבים והליחה שאני מרגישה לאחרונה ,קשורים לחומציות יתר ורפלוקס.
בנוסף,אני סובל מויטמין b12 B נמוך,האם זה קשור ללקיחת אומפרדקס והאם אני צריך ליטול b12 K למציצה,אם כן ,באיזה תדירות.
אני מבולבל ומעוניין לדעת בוודאות ממה אני סובל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת בארט - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/11/2013הרבה שאלות לפורום זה וכדאי שתתייעץ גם עם הגסטרואנטרולוג שלך. עליך להמשיך לקחת את האומפרדקס ולחזור על הגסטרוסקופיות תקופתית. חוסר B12 יכול גם להצביע על בעיות אחרות שגם לזה יעזור הגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)