תופעה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מטרידה
    לין
    04/01/2014

שלום , אני בת 30 כבר כמה חודשים אני סובלת מנפיחות בבטן במהלך כל היום ומגזים רבים. מה עושים בשביל להפסיק את התופעה המאוד מטרידה הזאת שמשבשת את חיי... ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מטרידה

הוספת תגובה

• תופעה מטרידה - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    04/01/2014

יש מספר סיבות לתלונותאלה. אם התחלתלסבול מהתופעות רק לאחרונה יש לברר את הסיבות. אם את סובלתמהן זמן ממושך ועברת בירור אנא כתבי לי ואציע פתרוןן אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לין
    04/01/2014

תודה על התגובה..
    לא עברתי שום בירור .. לא יודעת למי פונים להתחיל את הבירור (לרופא משפחה?! )..
    אני סובלת מהתופעה כבר תקופה ארוכה , בחודשים האחרונים זה באופן יותר אינטנסיבי ומציק. יכול להיות גם כי עליתי במשקל (כ-8 ק"ג) בחודשים האחרונים..
    אחרי כל דבר שאני אוכלת אני ישר מרגישה נפוחה מאוד וסובלת הרבה מגזים....
    אני אוכלת בבוקר ברננפלקס האם יכול להיות שזה משפיע?
    אשמח לכל כיון לפיתרון של הבעיה.
    תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    07/01/2014

ברנפלקס יכול לגרום לריבוי גזים.בדקי מה תעשה הפסקתו. ביחס לשאלות האחרות התחילי עם רופאת המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו