גזים דרך הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים דרך הפה
    מורן
    26/01/2014

שלום,
    אני בת 26. לא ברור לי ממה, אבל בימים האחרונים אני סובלת מגזים, דרך הפה, והם מאוד מורגשים בריאות/בית החזה. זה כבר נהיה מתיש וכואב קצת. ממה זה יכול להיגרם? הדבר היחיד שאני יכולה להעיד עליו שהוא שונה מתמיד הוא שטיפה עישנתי סיגריות בימים האחרונים, ואולי גם ששתיתי מרק אפונה במשך 2-3 ימים, אבל מאז עבר כבר כמעט שבוע. מה ניתן לעשות? ומה זה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים דרך הפה

הוספת תגובה

• גזים דרך הפה - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    27/01/2014

בד"כ גזים יוצאים מפי הטבעת. האם את סובלת מעצירות? כטבי בטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מורן
    27/01/2014

לא. זו יותר תחושת אי נוחות או תקיעות כזו, קשה לי להסביר, שמגיעה מבית החזה/ריאות. וזה יוצא בצורה של גזים. אבל גם פשוט סוג של אי נוחות או כאב קל כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    29/01/2014

פנה לגבטרואנטרולוג לבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו