מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשאבי09/02/2014
שלום אני אבי בן 20.
שהיייתי קטן עברתי ניתוח אפנדיציט שהתפוצץ וגרם לסיבוכים בבית החולים שהייתי קטן...ההייתי על סף מוות וניצלתי,עכשיו יש כל מייני כאבי בטן חוזרים ונשנים...
בזמן האחרון הבטן שלי כואבת מאוד..עשיתי בדיקות דם והכל הכל יצא תקין.
הבטן כואבת מאוד לפעמים אין יציאה,לפעמים יש,לא תמיד אני עושה כל יום יציאה.
יש לי בחילות קשות בזמן האחרון שאני לא יכול לאכול כלום!!
פעם הייתי אוכל לאפהה עם שווארמהה והייתי יכול לסייםם עוד אחת!! היום אני ממש לא יכול אפילו רבע!! כל בשר..כל משהו כבד...עושה לי בחילות...הקיבה שלי לא מפסיקה לכאוב וגם הבטן...יש לי כיווצים בבטן לפעמים כמו שנתפסים לי השרירים,אני כל היום ישןןן ועייףףף,יש לי סחרחורת חזקה,השרירים שלי בגוף מאוד מאוד חלשים ואפילו יש לי רעידות בידיים וברגליים לפעמים,כל הבדיקות בסדר גמור,עכשיו יש לציין שהמצב הנפשי שלי לא משהו...אבל לא נראלי זה בגלל זה,אני גם מרגיש כמו עצם תקועה לי בגרון...שלחו אותי לבדיקה של צריך להכניס שתי צינורות אחד לישבן ואחד נראלי דרך הפה/האף וככה יבדקו מה הבעיה..עכשיו אני לא יודע אם זה קשור לבטן...אם יכול להיות משהו בבטן שגורם לכל התסמינים האלו?!
אולי זה בכלל מהמצב הנפשי??אבל לא נראלי...שכל זה יכול להיות בגלל המצב הנפשי...
מה אתה מציע לעשות?יש איזה משהו שיכול להיות בבטן שיגרום לכל זה???
בנוסף לציין שנתפס לי הרבה הגב...והגוף שלי ממש חלש..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש - תגובה
פרופ' נחום ויסמן11/02/2014בגדול יש לשלול תת חסימות על רקע הדבקויות בבטן מהניתוח בילדות. יש לבדוק גם את המלחים השונים בדם. ממליץ התייעצות עם רופא גסטרואנטרולוג או כירורג בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)