מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    אבי
    09/02/2014

שלום אני אבי בן 20.
    שהיייתי קטן עברתי ניתוח אפנדיציט שהתפוצץ וגרם לסיבוכים בבית החולים שהייתי קטן...ההייתי על סף מוות וניצלתי,עכשיו יש כל מייני כאבי בטן חוזרים ונשנים...
    בזמן האחרון הבטן שלי כואבת מאוד..עשיתי בדיקות דם והכל הכל יצא תקין.
    הבטן כואבת מאוד לפעמים אין יציאה,לפעמים יש,לא תמיד אני עושה כל יום יציאה.
    יש לי בחילות קשות בזמן האחרון שאני לא יכול לאכול כלום!!
    פעם הייתי אוכל לאפהה עם שווארמהה והייתי יכול לסייםם עוד אחת!! היום אני ממש לא יכול אפילו רבע!! כל בשר..כל משהו כבד...עושה לי בחילות...הקיבה שלי לא מפסיקה לכאוב וגם הבטן...יש לי כיווצים בבטן לפעמים כמו שנתפסים לי השרירים,אני כל היום ישןןן ועייףףף,יש לי סחרחורת חזקה,השרירים שלי בגוף מאוד מאוד חלשים ואפילו יש לי רעידות בידיים וברגליים לפעמים,כל הבדיקות בסדר גמור,עכשיו יש לציין שהמצב הנפשי שלי לא משהו...אבל לא נראלי זה בגלל זה,אני גם מרגיש כמו עצם תקועה לי בגרון...שלחו אותי לבדיקה של צריך להכניס שתי צינורות אחד לישבן ואחד נראלי דרך הפה/האף וככה יבדקו מה הבעיה..עכשיו אני לא יודע אם זה קשור לבטן...אם יכול להיות משהו בבטן שגורם לכל התסמינים האלו?!
    אולי זה בכלל מהמצב הנפשי??אבל לא נראלי...שכל זה יכול להיות בגלל המצב הנפשי...
    מה אתה מציע לעשות?יש איזה משהו שיכול להיות בבטן שיגרום לכל זה???
    בנוסף לציין שנתפס לי הרבה הגב...והגוף שלי ממש חלש..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מיואש - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    11/02/2014

בגדול יש לשלול תת חסימות על רקע הדבקויות בבטן מהניתוח בילדות. יש לבדוק גם את המלחים השונים בדם. ממליץ התייעצות עם רופא גסטרואנטרולוג או כירורג בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו