הפרעות בעיכול וושט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בעיכול וושט
    בר
    22/07/2014

שלום אני בן 22 בריא בדרך כלל לפני מספר חודשים בערב פסח התחיל לי בחילות וצורך להקיא זה הפסיק ואז חזר אחרי כמה ימים ואז התחלתי להרגיש הרגשה של גיהוק תקועה אחרי האוכל פניתיי לרופא ועשיתי בדיקת נשיפה ומצאו לי הליקובקטר לקחת טיפול משולש באנטיביוטיקה ואומפרדקס סיימתי את הטיפול וכלום לא השתנה הגוף שלי לא מעכל את האוכל טוב מן הרגשה של גיהוקים כל הזמן וושט מתכווצת הלכתי לגסטרואנטרולוג פרטי עשתי בדיקות גסטרו והיא יצאה תקינה קיבלתי נקסיום לא עזר מירו 30 לא עזר התחילו לי גם צרבות והבטן נפוחה חייב לציין שלא הרזתי השמנתיי הלכתי לנטורופתית קיבלתי תפריט אוכל בריאותי שטוב לעיכול שמן קוקוס ושמן אורגנו אורגני היא טוענת שכל הכדורים ששתיתי פגעו בי ויש לי תת חומציות ואין לי אנזימים בקיבה בגלל זה יש לי גיהוקים ובוושט יש לי דלקת שלא רואים בגסטרו וכל פעם כשאני אוכל אז הוא מקבל גירוי ומתכווץ שום דבר ממה שלקחתי לא מוביל לפיתרון מועיל בבקשב תעזור לייי תכוון אותי מה לעשות אני רק בן 22 וסובל ממש אשמח עם תוכל לעזור ליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בעיכול וושט

הוספת תגובה

• הפרעות בעיכול וושט - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    04/08/2014

מציע שתפנה שוב לגסטרואנטרולוג לבירור התלונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו