ריח גוף שונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח גוף שונה
    ירדנה
    05/10/2014

שלום רב,
    בת 79, מסתם מיטראלי מלאכותי מאז 2001 קוצב לב מאז 2010 ולאחריו צריבה של AV כך שרק הקוצב עושה את העבודה. מרגישה טוב, עובדת עדיין כשיש עבודה, אני עורכת ומוציאה לאור עצמאית של ספרים דיגיטליים וספרים בדפוס. מקבל אלטרוקסין 100 מ"ג 6 פעמים בשבוע, הבדיקות בסדר. מקבלת קומדין, כמובן. מקבלת גם ציפרמיל 20 מ"ג מאז שחוויתי חרדה אחרי פרפורים קשים ומסכני חיים בלב. מאז הקוצב והצריבה - הכל טוב. מקבלת טיפות עיניים פעמיים ביממה, משלושה סוגים, בגלל גלאוקומה, ומטופלת אצל רופא עיניים.
    בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה נעשתה לי לראשונה לפני שלוש שנים, היה איזה פוליפ שלא היה ממאיר, הוצא - וזהו, הכל בסדר. בדיקות הדם שלי טובות.
    לאחרונה אמרה לי בתי הצעירה, וגם הנכדות שלי הרגישו כך, שיש איזה ריח חריף שהן מרגישות שהוא קשור אלי. גם בדירתי הן מרגישות בו. חשבתי שזה בגלל משחת שיניים חדשה, והעפתי אותה ממני, אבל הן אומרות שהעניין עדיין נמשך, אולי פחות. לדעתן זה ריח הדומה לריח של תרופות.
    לא רוצה דבר כזה, בשום אופן!5!!!
    מבקשת לדעת האם יש איזו הערכה מה קורה כאן. הזמנתי תור אצל רופאת המשפחה שלי, ואני מבקשת לדעת האם יש קשר למשהו בדרכי העיכול שקשור לזה, למרות שהכל תקין ואני לא סובלת משום הפרעה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח גוף שונה

הוספת תגובה

• ריח גוף שונה - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    07/10/2014

לא ברור לי אם הריח מהיור, מגזים שאת משחררת מהפה או..
    כל אלה דושים בירור בנוסף לאפשרויות אחרות.
    נסי בתת מקצועות או רופא משפחה שירכז את הבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו