מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי כריתה מלאה של מעי גס מלאהשרון01/11/2014
שלום . במשך שנים סובלת מבעיות במעיים . 6 פעמים חידק הילקטבטור . בקולנסקפיה הובחן מלרוטציה חלקית . ואז נעלמה . עצירות קשה מאוד בכל השנים . ואז ניתוח חרום של בקע עם גוש שנכרת . מאז התחילו תופעות קשות עצירות קשה שמגיעה לבה"ח ונתנו לי סירופ גסטרו טליברקס . ובמהלך היום שאני שותה ואוכלת מתנפחת . לא בצקות פשוט מתנפחת בכל הגוף ובעיקר באגן ברגליים והפנים . ואז עברתי . בדיקה של לחצים בפי הטבעת . שאין לי תחושה . לאחר שניפחו בלון מלא . ואז אמרו אניזמוס קשה . עברתי ביו פידבר ששם עשו לי מעקב נוזלים ושתן . שאני לא עושה פיפי כמעט במהלך היום . ואז בדיקת חלקקים שבה נקבע כריתה מלאה של המעי . מאז חיי נהיו קשים ביותר . כל האישפוז היה בצום . הדבר הראשון ששתיתי מרק גרם לי לתת חסימה . ומאז הקאות מרובות התנפחתי בצורה מפחידה . הפאוץ לא מתפקד . נהיה לי בעיה בכליות . והחזירו אותי למשלשלים לאחר שהעצירות חזרה . ובבדיקות נוספות של המעי הדק . המעי מאוד מאוד איטי . המעבר בקיבה איטי . דלקות בפאוץ התקפי הקאות . בחילות . הרגשה של גוש בגרון עד שלבסוף אני מקיאה . ירדתי 14 קילו . יש המלצה להאכלה דרך הוריד . לוקחת ויטמינים . הוסיפו לי כדור רוזולור . שלא עזר אבל החמיר את העצירות שהפסקתי . ואז לוקחת אותו שוב . והבעיה של הנפיחות מהשתייה ממשיכה . ואני כמעט לא עושה פיפי . יש בריחה של צרכים . וכל השתיה שאני שותה . יוצאת (סליחה ) מפי הטבעת . יש לציין שהגעתי הרבה פעמים לבה"ח מיובשת לחץ דם נמוך מאוד מאוד ופעם אחת הכליות היו ממש בלי תיפקוד . שכמעט והגעתי לדיאליזה . שנמצא בבדיקות הידרונפיזיזוס דו צדדי . וסובל מכאבים בכליות ודלקות שתן מרובות . מבה"ח שלחו אותי לקבל חוות דעת נוספת . אני כבר מיואשת שנה שלא יצאתי מהבית . מאז הכריתה של המעי הגס ... בבקשה זקוקה לנס ..... ולשתות ולאכול כמו אדם נורמלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי כריתה מלאה של מעי גס מלאה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן07/01/2015כמובן שלא נתן לתת ייעוץ להיסטוריה כזאת דרך הרשת. פני לגסטראנטרולוג לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)