ברזל נמוך ובעיות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל נמוך ובעיות בבטן
    דניאל
    18/01/2015

שלום רב,
    אני בת 24. לאחרונה אני חשה בבחילות ועייפות, שהביאו אותי לעשות בדיקות דם. בבדיקות יצא כי רמת הברזל שלי נמוכה מאוד, כאשר מעולם לא היו לי חוסרים, בוודאי שלא ברזל - כלומר מדובר במשהו פתאומי. (התזונה שלי לא השתנתה, ואני אוכלת הכל). רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת צליאק, ובנוסף לגסטרואנתרולוג - אשר התור הכי קרוב אליו הוא בעוד כמה חודשים. יש לציין כי בכמה חודשים/שנה האחרונה, אני חשה מדי פעם בכאבים בבטן, כאשר הכאבים כל פעם בעוצמות שונות ובמקומות שונים (בעיקר בצידי הבטן התחתונה - פעם ימין ופעם בשמאל) - אך לא חשבתי צורך לבדוק זאת כי חשבתי שזה ייעלם מעצמו. הכאב אינו מגיע לעוצמה גבוהה מאוד אך הוא גורם לאי נוחות והוא אינו רגיל.
    מכיוון שהתור הוא בעוד זמן רב מעכשיו, הייתי מעוניינת לדעת האם הסימפטומים אותם פירטתי מעידים על משהו מסויים, לפי נסיונך? \

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל נמוך ובעיות בבטן

הוספת תגובה

• ברזל נמוך ובעיות בבטן - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    30/01/2015

כמובן שיכולים חהעיד.
    בקשי שעד בדיקת הגסטרואנטרולוג יקחו לך סירולוגיה לצליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו