מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות קשהאבי04/03/2015
אני בחור בן 23 סובל מפיסורה וטחורים דרגה 2 בעל מעי רגיז בחודשיים האחרונים התפתחה לי הפיסורה עקב עצירות קשה הצואה עבה ויבשה וכדי להוציא אותה אני צריך לכווץ ולשחרר את השריר כדי למעוך אותה כדי שתצא וגם לא תכאיב לפיסורה ניסיתי לקחת בניפייבר שותה לפחות בן 3 ל 4 ליטר מים ביום לוקח לקסיקל פורטה מצמח הסנה על פי החלטת הכירורוג + מיץ שזיפים איזה כוס או 2 במשך היום ללא שום הבדל ביציאות עדיין קשות ויבשות אפילו אם אני אוכל דברים משלשלים עדיין יש לי עצירות ממה יכולה לנבוע העייה ואיזה בדיקה אפשר לעשות אני די מתוסכל מהעניין תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן04/03/2015מליץ שתפנה לרופא גסטרואנטרולוג בעיקר אחד שמטפל ברצפת האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לגסטרו רצפת אגן
אבי05/03/2015ממה יכולה לנבוע הבעיה כדי שאצתרך לקבוע תור לגסטרו רצפת אגן אני בלאומית ושלחו אותי ד"ר שכטר מנחם אני לא יודע אם הוא מתמחה ברצפת האגן וממה יכולה לנבוע הבעייה תודה רבה
אני בחור בן 23 סובל מפיסורה וטחורים דרגה 2 בעל מעי רגיז בחודשיים האחרונים התפתחה לי הפיסורה עקב עצירות קשה הצואה עבה ויבשה וכדי להוציא אותה אני צריך לכווץ ולשחרר את השריר כדי למעוך אותה כדי שתצא וגם לא תכאיב לפיסורה ניסיתי לקחת בניפייבר שותה לפחות בן 3 ל 4 ליטר מים ביום לוקח לקסיקל פורטה מצמח הסנה על פי החלטת הכירורוג + מיץ שזיפים איזה כוס או 2 במשך היום ללא שום הבדל ביציאות עדיין קשות ויבשות אפילו אם אני אוכל דברים משלשלים עדיין יש לי עצירות ממה יכולה לנבוע העייה ואיזה בדיקה אפשר לעשות אני די מתוסכל מהעניין תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)