מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן רגישהאיש17/04/2015
שלום פרופ' ויסמן.
אני בן 32.
יש לי מערכת עיכול רגישה. אני אלרגי ללקטוז (זה אומנם לא אומר הרבה), אבל מעבר לזה, במשך מעל לעשר שנים יש לי גזים ובמהלך העיכול אני שומע את המזון מתעכל ואף מרגיש אותו. אני לא יודע מה זה בדיוק אומר. בנוסף, בשנים האחרונות התחלתי להרגיש מעין ריפלקס הקאה מוגבר, רגישות יתר לדברים שבעבר לא עשו לי רע כעת כן עושים- אפילו קפה. התופעה של השנים האחרונות מלווה בשיעול מוגבר בתקופות שונות, ואיני בטוח שזה קשור בעובדה שאני מעשן. עשיתי בדיקות רבות- צילום אולטראסאונד, בדיקת אנדוסקופיה, תרחיף נשיפה, בדיקה לשעלת. שעלת הייתה לי בעבר וכעת לא נמצאו נוגדנים. לקחתי כדורים כגון מוטיליום ואמופרדקס ואף אנטיביוטיקה לחסל מיני חיידקים אך ללא הועיל. אני חשבתי שאולי מדובר בטפיל. אין לי תסמינים אחרים, מה גם שאני חי כבר שנים רבות והמצב לא החמיר בצורה נוראית, אך בכל זאת- טיילתי בגיל 21 בהודו ולא הייתי הכי זהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן רגישה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן22/04/2015נראה לי שהתייעצות עם גסטרואנטרולוג תעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עיכול - נפיחות ורגישות בבטן
אסנת16/06/2015שלום
מזה כחודש מתלוננת על נפיחות בבטן , כמו כן לחץ בבטן עליונה ורגישות כל הבטן .
מלווה בקשיי נשימה ,לחץ בחזה , בטן נפוחה מאוד , לעיתים שיעול וגזים.
נעשתה בדיקת חיידק הליקובקטור החזרה שלילית.
ממתינה לבדיקת גסרו .
רוופאת המשפחה נתנה על מנת להקל על התסמינים נקסיום 20*2 + מוטיליום.
הינני בעלת אדינומה בכבד + כבד מעט שומני, האם ניתן לקחת את התרופות הללו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עיכול - נפיחות ורגישות בבטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/07/2015כן למרות שלדעתי לא זאת הסיבה. פני לגסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)