לא יכולה יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה יותר
    -
    28/01/2016

שלום,
    אני בת 26. כבר כמה שנים שאני סובלת מכאבי בטן, גזים, קולות בבטן (של גזים) כחצי שעה אחרי אכילה. אני צריכה ללכת לשירותי כשעה אחרי כל ארוחה, ובמידה ואני לא מתפנה המצב בלתי נסבל בגלל הקולות הלא נעימים מהבטן והכאבים וחוסר הנוחות. עברתי בדיקת הליקובקטר שיצאה שלילית ונאמר לי שכנראה מדובר במעי רגיז.
    לאחרונה נוספו לי תופעות- קולות שעולים לי בגרון ומלווים בתחושה לא נעימה, של בחילות וכובד (הבנתי שקוראים לתופעות האלה דיספפסיה?).
    אחרי שאני מתפנה בשירותים כל התופעות מוקלות, אך הקולות בגרון לא תמיד עוברים לגמרי..
    המצב הזה בלתי נסבל, אני מפחדת לאכול ליד אנשים, חושבת פעמיים לגבי כל מה שאני אוכלת, ובכלל מרגישה שאני צריכה לתכנן את האכילה ואת הפעילות היומיומית שלי כך שאוכל להתפנות בשירותים.
    האם יתכן שאני סובלת גם ממעי רגיז וגם מדיספפסיה? האם יש טיפול שיכול להקל עליי?
    עניין הבחילות והקולות בגרון הפך להיות מצב בלתי נסבל בכלל ואני כבר לא יודעת מה לעשות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה יותר

הוספת תגובה

• לא יכולה יותר - תגובה

פרופ' נחום ויסמן
    08/03/2016

יש בהחלט מספר כיווני מחשבה. פני לגסטרואנטרולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו