מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגן על הקיבה והכבד?רפאל14/02/2016
שלום רב,
אני אדם בן 35 עם מגוון מחלות ברקע (יל"ד, סוכרת 2, חוסר שליטה על סוגרים, היפרליפידמיה, השמנת יתר חריפה ושלל בעיות על רקע נפשי). מצבי מצריך אותי ליטול ביום קרוב ל-30 כדורים!! יוקריאס 2X1, גלוקומין1X1, וזודיפ קומבו 20 מ"ג 2X2, נורמיטן 50 מ"ג 2X2, טוביאז 1X1, סרוקסט 80 מ"ג, אלפרליד 1X3, סרוקוול 100 מ"ג, בזפיברט 400 מ"ג 1X1, סימבקסון 40 מ"ג 1X1, סליפ-אייד 1X1.
אין לי צל של ספק שכמות כדורים שאני נוטל פוגעת בצורה זו או אחרת בקיבה וכבד. כמעט ברב שעות היום אני חש צרבת ופעם בכמה חודשים אני מרגיש בחילה עם טעם לוואי סופר מגעיל שלא ניתן לתאר במילים העולה מהקיבה עם כל גיהוק ופיהוק. אותו הטעם מלווה את היציאות שלי והגזים.
לפני שנתיים ערכתי בירור גסטרו מקיף שכלל אולטרה סאונד בטן, קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. למעט כבד שומני, תודה לאל הכל יצא תקין.
איני מצפה לפתור את הבעיה בפורום ואני מודע שעלי לשלם מחיר בלי ברירה בשל הצורך ליטול כמות תרופות שכזו. אך יחד עם זאת הייתי מאוד שמח אילו אזכה כאן להכוונה ועיצה, באיזה תכשירי גסטרו עלי להיעזר בכדי להקטין ולמנוע את הפגיעה בכבד ומרקם הקיבה. רופאת משפחה רשמה לי לבקשתי כדור פמוטידין (1X1 בבוקר), אך אני חש כי זה לא זה ועקב מצבי זו טיפת בים.
אשמח להכוונה של כדורים, פרוביאוטיקה, מוצרי טבע וכל דבר שעשוי לעזור.
בתודה מראש,
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להגן על הקיבה והכבד? - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/03/2016תמונה מורכבת. דורשת התייחסות יותר פרטנית. פנה לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

