בן 19 כאבי בטן (גזים ואי נוחות) בגלל תולעים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 19 כאבי בטן (גזים ואי נוחות) בגלל תולעים?
    חסוי
    07/01/2019

שלום בזמן האחרון היו לי כאבי בטן לפני כחודש ראיתי פעם אחת תולעים בצואה קטנות לאחר מכן הם נעלמו לא יחסתי להם חשיבות פתאום לאחר שבוע התחילו לי כאבי בטן שכוללים דקירות בבטן התחתונה (עצירות שינוים בצואה יום אחד רכה יום אחד קשה, וגם יש כבר חודש בועות בשתן) הלכתי לרופאה נתנה לי טיפול וורמוקס לשישה ימים ואובחנה פיסורה הכאבים המשיכו וניתן לי גם פרביוטיקה באתי לרופאה כשבועיים וחצי לאחר שראיתי את התולעים, לאחר סיום טיפול בוורומקס קמתי כל לילה בשלוש קבוע בגלל גזים ואי נעימות בבטן , וראיתי עוד פעם תולעים הפעם יותר ארוכות יש מצב שהתולעים הללו בגלל שלא טיפלתי בהם בהתחלה התרבו וורומקס לא עוזר? הם לא נראו בבדיקת צואה , רציתי לשאול לא מגרד לי בפי הטבעת האם התסמינים האחרים שתיארתי יכולים להיות בגלל התולעים? אשמח להמלצות איך ניתן להיפתר מהם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    07/01/2019

הי
    עשית תרביץ צואה שמראה איזה סוג תולעים? אם לא אז כדאי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

חסוי
    07/01/2019

עשיתי בדיקת צואה היא נשללה אני כרגע ממשיך לראות את כל התולעים כמעט כל יום הם ארוכות יותר מהקטנות שראיתי , למה אין לי גרד בפי הטבעת האם יכול להיות שהם חסינות לוורומקס כדי לחזור על תרבית צואה ? והאם יש בדיקות יותר ספציפיות לתולעים, והאם לדעתך יש סיכוי שאני מתעורר בלילה זה בגלל זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    07/01/2019

הי
    צריך לעשות ספירת דם ותרבות צואה כולל פרזיטים ולהגיע למרפאה עם התוצאות. המזכירה תהיה אתך בקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו