גזים וכאבים- אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים וכאבים- אובדת עצות
    עדי
    17/02/2019

שלום
    מדיי פעם לפעם אני סובלת מגזים רבים מתוך שינה, מדובר בגזים כואבים (בגב ובצדיי הבטן) נדמה שחלקם כלואים וחלקם יוצאים בחוסר נוחות משוועת. זמן לא רב לאחר מכן אני מוצאת את עצמי בשירותים עם בחילות ושלשולים רבים למשך מספר שעו וכאבים חזקים בכל החלק העליון של הגוף. ברוב המקרים זה בא ביחד התחושה היא שהגזים "מתפוצצים" בתוך הבטן ויוצרים את השלשול.
    אובחנתי עם הליקובקטור פילורי אך הרופא אמר כי הליקובקטור לא אחראי לתחושות הללו, על כן לא טיפלתי בחיידק (מאחר והטיפול האנטיביוטי מעלה בי חשש)
    כמו כן אני עשור סובלת מטחורים ולאחרונה גם פיסורה כרונית ובכל כמה זמן יש התלקחות. גם דימומים ממערכת העיכול וסחרחורת לפעמים.
    אשמח לחוות דעת- למה התסמינים שתיארתי יכולים להתאים? מה הכיוון שכדאי לבדוק? (הרופא לא הפנתה אותי לגסטרו מאחר ואמרה שאין סיבה שאישה צעירה בגילי תראה גסטרו. אני בת 37)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים וכאבים- אובדת עצות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    19/02/2019

לדעתי כדאי לטפל בחיידק
    מדובר בחוות דעת שניה כמו שאני מבין
    מומלץ לבקר במרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו