אשמח לחוות דעתך על המקרה הבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעתך על המקרה הבא
    עייפה
    23/02/2019

ערב טוב
    אני בת 28 בריאה בדרך כלל..
    לפני כשישה ימים הרגשתי לפתע בגרון תחושה של מעין ליחה בגרון התחתון.. ניסיתי להוציא את זה בכחכוח ושיעול וכשראיתי שזה לא עוזר נכנסתי למן אמוק של שיעול-כחכוח-שיעול.. עד שהגעתי לאאג עברו בערך כ3 שעות של כחכוחים ושיעולים והגרון שלי הרגיש לי ממש שורף וכואב כבר.
    הרופא בדק אותי עם המצלמה ואמר שיש בצקת בכניסה לוושט ואריטנואידים ורשם לי אומפרדקס לשבועיים.
    אני דווקא הייתי די בטוחה שהצקת נוצרה כתוצאה מהשיעולים.. לכן ניגשתי להבדק גם יום למחרת ואכן הבצקת לא הייתה והרופאה לא ראתה צורך לטפל. מה שכן, מאותו היום שכל זה קרה התחושה הלא נעימה בגרון למטה נשארה.. כאילו יש שם ליחה כל הזמן.. לפעמים אני באמת מוציאה ליחה, לפעמים אפילו הרבה.. והתווספה תופעה נוספת ממש מציקה, התחילו לאט לאט להיות גם גיהוקים (גרפסים) בהתחלה לא המון, אבל ביומיים האחרונים מהרגע שאני פותחת את העיניים ועד שהולכת לישון בכל כמה דקות סובלת מזה מאוד..
    השאלה שלי היא האם ייתכן שכל מה שקורה לי כולל הגיהוקים קורה מהגירוי עם השיעולים לפני כשישה ימים?
    בנוסף, האם כדור אחד של אומפרדקס יכול לטשטש את תוצאות בדיקת הליקובקטר? (שוקלת לעשות..)
    תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    24/02/2019

הי
    לא נראה שקשור לחיידק
    יש לעשות גסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו