יציאות רכות ותחושה כללית בא והולך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות רכות ותחושה כללית בא והולך
    גליה
    11/04/2019

שלום רב, בת 39. לפני כמה שבועות התחילו לי תחושות כאילו משהו זז לי בבטן ( כמו עובר, אך איני בהריון)ויציאות רכות, בין פעם ביום ל-2-3 ביום. כך היה כמה ימים. לאחר מכן, כמה ימים היה בסדר ושוב חזר יציאות רכות והרגשה כללית לא טובה, הכוללת חולשה ותחושה לא נעימה בבטן ואף עלה חום עד 37.2 במדידה בבית השחי בערב. וזה עבר וכמה ימים היציאות היו תקינות ותחושה כללית השתפרה. אתמול והיום שוב חזרו היציאות הרכות ותחושה כללית לא טובה. אציין שביצעתי קולונוסקופיה לפני כשנה וחצי והוצא פוליפ שהתברר כאדמונה לאחר הביופסיה והרופא אמר לחזור על הבדיקה בעוד כשנתיים, כי המעי לא היה ממש נקי, לטענתו. מה יכולה להיות הסיבה לתחושות שלי והאם יכול להיות סרטן מעי גס, שבא לידי ביטוי כך או שזה וירוס או זיהום שנמשך כל כך הרבה ימים, בא והולך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    14/04/2019

הי, יש להשלים תרביות צואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על מענה, אבל לפי התסמינים

גליה
    14/04/2019

מה זה יכול להיות ולמה דומה?
    אודה למענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    14/04/2019

יתכן זיהום בתולעת/וירוס/חיידק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו