הליקובקטר עקשן יש פתרון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • הליקובקטר עקשן יש פתרון?
    מוטי
    24/06/2019

    שלום לצוות הפורום
    בן 35 בשנים האחרונות 4 שנים בערך מתמודד עם hp לאחר מספר קורסים אנטיביוטיים הולחט לבצע תרבית לחיידק ונצצא שהחיידק רגיש לאנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן-טאבניק
    בכל פעם שאני לוקח את השילוב הנל החיידק נכחד על למדד מאוד נמוך שמצביע על מיגור התופעה ....והחיים חוזרים למסלולם ללא תופעות מעיקות....אבל.....לאחר מס חודשים חצי שנה של שקט בערך ..שוב מתקפה צרבות שירפה בגרון וכו ...בת הזוג שלי התחילה גם לסבול מתופעות לא נעימות .ביצעה תבחין נשיפה ...וגם אצלה החיידק בועט ...אצל בת הזוג החיידק טרם הוכחד עכב הפסקת הטיפול(תופעות לוואי) .שאלתי :מה הפרוטוקול במקרים כאלו ?למה החיידק חוזר אליי בלי סוף ?האם אנו כבני זוג מדביקים אחד את השני וכאן המעגל בעצם לא נפסק? האם החיידק פיתח עמידות לאנטיביוטיקה שאני לוקח ???אחרי הכל רק השילוב של מוקסיפן וטאבניק מעלימים אותו .מה כדאי לעשות ??

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד``ר מוחמד מסארוה
    24/06/2019

    הי
    הבעיה היא צרבות?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשךךך

    מוטי
    24/06/2019

    לא מדובר על צרבות...אלא על תחושת ליחה בלוע וכאב בגרון
    ובנוסף ״דיספפסיה ״ כאבי בטן ממוקדים בטן תחתונה צד שמאל ...גשאין חיידק פעיל התופעות לעיל לא נמצאות כלל אבל הכי מעיק זה תחושת הליחה בלוע

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד``ר מוחמד מסארוה
    24/06/2019

    יש לעשות גסטרוסקופיה עם תרביות לחיידק להמשך בירור + מעקב מרפאת גסטרו

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך

    מוטי
    24/06/2019

    דר יקר
    עברתי בירור גסטרו עם תרביות לחיידק נמצא רגישות למוקסיפן וטבאניק!
    כל שלקחתי את הטיפול הנל החיידק נכחד לגמרי אבל חזר לאחר כמה חודשים האם העובדה שלבת הזוג שלי יש גם הליקובקטר ...זה מה שגורם לו לחזור ולהדביק אותי שוב?האם גם בת הזוג חייבת להכחיד את החיידק על מנת שיעלם ??

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד``ר מוחמד מסארוה
    25/06/2019

    יש להגיע למרפאה עם תוצאות כל הבדיקות

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תוצאת תרבית לחיידק

    מוטי
    25/06/2019

    מצרף קובץ ....
    על איזה שילוב של טיפול היית ממליץ


    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


