מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול צואה רכה וגזיםאוהד13/07/2019
שלום, בחודש האחרון אני סובל מבעיות במערכת העיכול - שלשולים / צואה רכה ( לפעמים 4-5 פעמים ביום) והרבה גזים. לא מגרד לי בפי הטבעת.
התופעות שציינתי למעלה לא קורים כל יום בחודש האחרון, היו ימים שהיה בסדר, אבל 80% מהחודש האחרון היו את התופעות הנ״ל.
עשיתי בדיקות דם נרחבות לפני שבוע והכל נמצא תקין, אין דלקת, אין זיהום. כולסטרול תקין, סוכר מעט גבוה אבל עדיין בתקן הסביר, וכל שאר המדדים תקינים.
עדיין לא עשיתי בדיקת צואה (אמור לעשות בשבוע הקרוב).
יש לציין שאני כבר מעל שנה סובל מחרדות והתקפי חרדה (מטופל שנה תרופתית - ציפרלקס , בונדורמין ומירו).
לפני כחודש וחצי התחלתי עבודה חדשה, ומאז אני לחוץ יותר.
האם לפי מה שתיארתי מדובר ככל הנראה במעי רגיז? או יש אפשרות שמדובר גם בתולעי מעיים?
יש אפשרות שמדובר גם בחיידק הליקובקטר פילורי?
חוץ מבדיקת צואה יש עוד בדיקות שמומלץ לעשות?
במידה ובדיקת הצואה תהיה תקינה ואין תולעים, אני צריך ללכת לרופא גסטרו ולעשות בדיקות נוספות?
חוץ משינוי תזונה- פחות מוצרי חלב, פחות מתוקים, פחות לחם לבן.. יש עוד המלצות מה כדאי לקחת / לשנות ?
יש כדורים/מוצרים טבעיים שאפשר לקחת בקביעות ועוזרים למעי רגיז?
האם אני יכול לקחת בחודש הקרוב את הכדור ״סטופיט״ , עד אשר אעשה את כל הבדיקות שצריך ואדע מה הבעיה שיש לי ?
אם כן, כמה כדורי ״סטופיט״ מותר לקחת ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה14/07/2019הי
קודם יש לעשות תרבות צואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת באותו עניין
אוהד15/07/2019
בהמשך להודעה הקודמת, ביום שבת האחרון (לפני יומיים) לקחתי 2 כדורי סטופיט, ומשבת בבוקר עד היום בבוקר לא היו לי יציאות בכלל. היום בבוקר הייתה לי יציאה תקינה (צואה מוצקה ולא רכה).
ביומיים האחרונים אכלתי אוכל רגיל, לא משהו מיוחד. כולל מוצרי חלב.
השאלה שלי- אם היום בבוקר היציאה הייתה תקינה, זה שולל באופן סופי שיש לי תולעים / טפילי מעיים?
או שעל סמך יציאה אחת אי אפשר לקבוע ועדיין צריך לעשות בדיקת צואה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)