בירור לגבי רגישות ללקטוז, האמנם?

מנהל הפורום

ד"ר מוחמד מסארוה
ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803
לקביעת תור אצל ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803 ללא פרסום בפורום
 
  • בירור לגבי רגישות ללקטוז, האמנם?
    אביב
    31/07/2019

    שלום ד"ר, שמי אביב בן 31. עשיתי בדיקת רגישות ללקטוז והרופא שלי שבדק אותה אמר לי שלדעתו ןא בטוח שיש לי רגישות ללקטוז כי לפי הבידקה הערכים עלו לערכים לא תקינים רק לאחר שעתיים מתחילת לקיחת התמיסה ושלטענתו הבדיקות האלה ןא באמת מדוייקות. האם לפי מה שאתה רואה יש לי רגישות ללקטוז? רגישות קלה מאוד? או שאין בכלל? ואשמח אם תמליץ לי מה לעשות כעת? להימנע לחלוטין ממוצרי חלב? אין לי כאבי בטן למיניהם אך מודה שלפעמים יש גזים וקצת נפיחות אך לא ברמה שמציקה כל כך...מוסיף את הבדיקה שתסתכל, תודה.


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר מוחמד מסארוה - 053-4877803

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תיקון של טעויות כתיב

    אביב
    31/07/2019

    שלום ד"ר, שמי אביב בן 31. עשיתי בדיקת רגישות ללקטוז והרופא שלי שבדק אותה אמר לי שלדעתו לא בטוח שיש לי רגישות ללקטוז כי לפי הבדיקה הערכים עלו לערכים לא תקינים רק לאחר שעתיים מתחילת לקיחת התמיסה ולטענתו הבדיקות האלה לא באמת מדוייקות. האם לפי מה שאתה רואה יש לי רגישות ללקטוז? רגישות קלה מאוד? או שאין בכלל? ואשמח אם תמליץ לי מה לעשות כעת? להימנע לחלוטין ממוצרי חלב? אין לי כאבי בטן למיניהם אך מודה שלפעמים יש גזים וקצת נפיחות אך לא ברמה שמציקה כל כך...מוסיף את הבדיקה שתסתכל, תודה.*

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד"ר מוחמד מסארוה
    01/08/2019

    הי
    לפי הבדיקה של חסר באנזים שגורם אי סבילות ללקטוז. יש להתרחק ממוצאי חלב או להשתמש לחילופין בלקטאז, תחליף של האנזים.
    לגבי חומרה, ההערכה היא קלינית. אין חשיבות למספרים

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה ד"ר רק לא הבנתי חלק מהתגובה

    אביב
    02/08/2019

    כתבת "לפי הבדיקה של חסר באנזים שגורם אי סבילות ללקטוז"...מה הכוונה? לא הבנתי את המשפט פשוט...ומה זה לקטאז? והאם חובה עליי להימנע לחלוטין ממוצרי חלב? כי הבנתי שמי שיש לו רגישות ללקטוז לא חייב להימנע מהם לחלוטין...אשמח אם תעשה לי סדר בדברים, תודה שוב.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד"ר מוחמד מסארוה
    06/08/2019

    תקרא על זה קצת באינטרנט
    שחבר אנזים, קשה לספוג את הלקטוז מהאוכל וזה עושה כאבי בטן ושלשולים
    כן צריך להימנע ע"מ למנוע את הסימפטומים. אם לא, כנראה יהיו
    תמיד האופציה שבנוסף לאי סבילות ללקטוז יש מעי רגיש.
    מומלץ לפנות למרפאה להמשך בירור

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


