תחליף מומלץ לגסטרוסקופיה -בירור

מנהל הפורום

ד"ר מוחמד מסארוה
ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803
לקביעת תור אצל ד"ר מוחמד מסארוה
053-4877803 ללא פרסום בפורום
 
  • תחליף מומלץ לגסטרוסקופיה -בירור
    רון
    31/07/2019

    שלום רב. יש לי כמה שנים נפיחות בבטן, ושלשולים/יציאות רכות. ללא דימומים או משהו חריג בצואה או כאב בבטן. בדיקות טפילים נשללו. רופא גסטרו רשם לי בדיקת אולטרסאונד בטן עליונה, גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. 1) האם אולטרסאונד יכול לקבוע שאין צורך בגסטרוסקופיה?למה בכלל לעשות בדיקה זו בטרם בדיקת הגסטרוסקופיה? 2) באילו בתי חולים (והאם יש באיזור חיפה) קיימת בדיקה של קפסולה המצלמת את כל מערכת העיכול? האם זה מחליף את שני ההליכים (גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה)?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר מוחמד מסארוה - 053-4877803

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד"ר מוחמד מסארוה
    01/08/2019

    הי
    הבדיקות לא מחליפות אחת את השניה
    US בודק דרכי מרה, גסטרוסקופיה את הקיבה והמעי הדק העליון, קולונוסקופיה את המעי הגס והמעי הדק הרחוק

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


