מחלה של הושט ללללללללללללללללללללללללללללללללל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה של הושט ללללללללללללללללללללללללללללללללל
    יעל
    28/09/2019

שלום דר סובלת ממחלה של הושט יש רפלוקס הפוך לחץ לושט העליונה המזון והנוזלים מתקשים לאדת וזה גורם לי לכאביי תופת בושט ובקיבה בלילה יכולה לישון רק עם תרופות מרדימות חזקות ובקושי רב המים מוציאים קולות כמן מפל מים פשוט הלחץ מהושט לא נותם להם לרדת וזה אחריי שלא אכלתי ושתיתי שלוש שעות אני מאד רזה ומיובשת בגלל זה שומנים לא נספגים כל השומנים יצאו ממני שלד ועצמות האם לרפואה אין פתרון מלבד התקנת פג? הסבל שלי לא אנושי כל הזמן יש כאבים גם כן אחרי שתית מים אפילו יש לי מהמצב פיסורה צניחת רקטום צריבה בכל האזור גם מהוולווה יש גם מעי רגיז או שלשול או עצירות לוקחת נורמלקס ויש יציאה די שלשולית מה הפתרון עשיתי גסורוסקופיה יצאה תקינה הביופסיה עדיין לא הגיעה אבל זה לא קשור הרפלוקס לא חומצי אולי קצת אבל יש לי תחושת חנק וקשיי בליעה כי האוכל נלחץ סותריי חומצה לא עוזרים אין לי חיים כבר 4 שנים התחילו לי קשיי הליכה ויציבות אולי מההרזיה הקשה מתקשה ללכת אני בתת תזונה למרות שאוכלת ומיובשת מה אתם מציעים לעשןת? יש לי חרדות מהמצב מתקשה לתפקד בשל חולשה ותת תזונה וכאבים קשה ללכת לבדיקות החיים השתבשו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    29/09/2019

שלום
    מדובר בריבוי תלונות של מערכת העירול, יתכן ומובר במעי רגיז/רגיש
    יש לפנות למרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו