האם יש טיפול למעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש טיפול למעי רגיז
    ליהיא
    01/10/2019

שלום רב, בגיל עשרים ואחת בערך התחלתי לסבול משלשולים וירדתי הרבה במשקל, עשו לי בדיקת גסטרו ולא מצאו כלום אז אמרו לי שיש לי מעי רגיז.
    במהלך השנים גיליתי שיש לי גם רגישויות שונות למזון, רגישויות שהשתנו מבדיקת אלרגיה אחת לאחרת.
    אני כבר 15 שנה מתנהלת עם עניין המעי הרגיז הזה, אם אכן זה מעי רגיז?
    לרוב אני בסדר, למעט יציאות מרובות במהלך היום
    בעבר כשהייתי נלחצת מדברים, הייתי מבלה הרבה בשירותים.
    בשלוש שנים האחרונות גם ילדתי שני ילדים ויוצא לי הרבה להרים את הילדה הגדולה על הידיים. האם לידות והרמת נשקל כבד משפיעים על הבטן? ועכשיו נגיע לעניין המרכזי שבגללו אני כותבת, היו לי מספר מקרים שפתאום משום מקום הרגשתי שאני חייבת לשירותים וכשזה קורה אני לא יכולה להתאפק. מרגיש לי שמאז ההיריונות והלידות העניין של להתאפק נהיה יותר בעייתי.
    מה עושים עם זה? האם יש פיתרון רפואי לעניין? ובכלל אני משערת שבגלל שעברו 15 שנה ולא נבדקתי במהלך השנים כלל סביר להניח שעליי לעשות בדיקות, איזו בדיקות מומלץ לעשות? והאם יש תחליף לבדיקת הגסטרו שזכורה לי כבדיקה מזעזעת.
    חשוב לציין שהתזונה שלי די זיפט ואני בריאה ולא לוקחת תרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש טיפול למעי רגיז

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר מוחמד מסארוה
    02/10/2019

בהחלט יש טיפול
    הטיפולים היום הינם חדישים ומשפרים מאוד את איכות החיים
    מומלץ לפנות למרפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו