ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    לימור
    22/01/2009

אני סיימתי טיפול בחיידק בקיבה מוקסיפן קארין ואומפרה.ובגלל שאני סובלת תקופה ארוכה מקוצר נשימה ושיעול ועשיתי את כל הבדיקות כולל ריאתיות לבביות וכל בדיקות הדם והכל יצא תקין.הרופא אמר שזה יכול להיות ריפלוקס ואמר להמשיך את האומפרה עוד חודשיים לפחות.רציתי לשאול כמה זמן עד שהאומפרה משפיע על הריפלוקס?כי עדיין יש שיעןל.והאם ריפלוקס יכול לגרום לתסמינים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• רפלוקס

ד''ר אהוד מלצר
    22/01/2009

לימור שלום
    כאשר הביטוי של הרפלוקס הוא שיעול (ולא צרבת) יש צורך בטיפול במינון גבוה לפחות חודשיים. אם לא מושגת הקלה תוך חודשיים ייתכן וסיבת השיעול איננה ברפלוקס.
    בברכה
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העצה אבל

אניי
    22/01/2009

אני מהיום מנסה להמנע לחלוטין ממוצרי חלב למרות שזה הכי קשה לי כי על זה כמעט כל התזונה שלי מתבססת ומה שנשאר לי לאכול זה חזה עוף עם ירקות וירקות וירקות. , האם יש תחליף לחלב שאני יכולה לשתות עם הנס קפה לפחות כי זה הכי קשה לי. וגם קבעתי תור לרופא גסטרולוג. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעותתת במיקום

אניי
    22/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרי חלב

ד''ר אהוד מלצר
    25/01/2009

אם יש לך אי סבילות לחלב זה בדרך כלל נובע מאי סבילות לסוכר החלב (לקטוז). על המדפים במרכולים יש חלב דל לקטוז (עמיד) שיכול להתאים, כמו גם חלב סויה. אפשרות אחרת היא לקנות (ללא מרשם) את האנזים החסר - לקטאז. יש מס' מוצרים כאלה בבתי המרקחת - פני לרוקח והוא יציע לך.
    כל טוב
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו