כאבי בטן כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן כרוניים
    מורן
    22/03/2009

בת 31, חולה בפירומאלגיה כ- 3 שנים. חיה בשלום אם המחלה. לפני 5 חודשים החלו בפתאומיות כאבי בטן קשים ביותר שלא נפסקים עד היום! בהתחלה זה לווה בבחילות וצרבות וכעבור חודש נעלמו ונשאר רק כאבי הבטן. הכאב בטן אינו ממוקד- כואב גם בקיבה , גם במעיים וגם ברחם. כל הזמן משנה את מיקומו ואת עצמתו. רוב הזמן מרגיש כאילו אני נשרפת מבפנים. לא מליחה להצביע על מקור הכאב פניתי לבירור גניקולוגי - והכל תקין פניתי לבירור מלא של גסטרו- גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה - והכל תקין. אושפזתי כבר פעמיים בבית חולים מרוב כאבים. קשה לי לתפקד ביום יום, בלילה קשה לישון (הכאב מעיר אותי) אני במצב נואשות טוטאלית!! רוצה להיכנס להריון, אבל מאוד מפחדת ממה שיהיה. מה זה יכול היות? האם מעי רגיז, כואב כל כך חזק ובתדירות כרונית? איך אפשר להתמודד עם הכאב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן כרוניים

הוספת תגובה

• מורן

ד''ר אהוד מלצר
    23/03/2009

תסמונת המעי הרגיש שכיחה יותר בקרב אנשים הסובלים מפיברומיאלגיה והתסמינים שאת מתארת בהחלט יכולים להתאים למעי רגיש. יחד עם זאת, לאור העובדה שהתסמינים יחסית חדשים , אני ממליץ שתפני לייעוץ אצל גסטרואנטרולוג פנים אל פנים
    בברכה
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו