דם בצואה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה ?
    שני
    23/03/2009

שלום , זה קצת ארוך אבל אני אנסה לקצר . אני בחורה בת 18 , סובלת מכאבי בטן מגיל 14 בגסטרוסקופיה ראשונה בגיל 14 היה לי הליקובקטר ודלקת בקיבה שטופלו הכאבים לא עברו לגמרי ותמיד חזרו ואני מתורצצת בבתי חלים וחדרי מיון מאז . לפני 4 חודשים בערך עברתי שוב גסטרוסקופיה עם ביפסיות מקיבה ושט ותרסתריון מצאו לי דלקת בקיבה ( גסטריטיס או משהו כזה ) וטופלתי באומפרדקס שלמרבה הפלא עזר לי משבוע שעבר יש לי כאבי בטן בעיקר בלילה,לפעמים הכאבים הם שורפים והיו מלווים בשלשולים היום נכנסתי לשירותים פעמיים וביציאות היה לי מעין רירית לבנה כזאת שעטפה את הצואה ואני לא בטוחה אבל היה קצת צבע ורדרד בצואה שזה אולי דם ?! זה מצריך בדיקה ? מה עלי לעשות בשלב זה ? יכול ליהיות שזה ממתח נפשי ? כמו כן אין בחילות ולא הקאות . אשמח להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה ?

הוספת תגובה

• שני

ד''ר אהוד מלצר
    24/03/2009

שלום שני
    התסמינים שלך יכולים להתאים לתסמונת המעי הרגיש. יחד עם זאת מאחר ויש חשד לדם בצואה אני כן מציע שתתיעצי שוב עם הגסטרואנטרולוג שלך, כי אם אכן יש דם, חובה לעבור בירור נוסף.
    בברכה
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו