מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן בעקבות טיפוללימונית07/04/2009
ד"ר שלום רב,
רציתי לדעת, האם יכול להיות בעקבות שאיבת ביציות שתהיה פגיעה במערכת העיכול?
השאיבה בוצעה ב-24/2/09 ומאז נבדקתי בעקבות כאבי הבטן מספר פעמים על ידי רופאים שונים באולטרסאונד נרתיקי בלבד.
יש לי תחושה מוזרה: כשאני מכניסה אצבעות לנרתיק, יש תחושה שמהצד השני יש ממש גוש (בערך בגודל של כדור פינפונג). יחד עם זאת, לא נבדקתי בכלל בבדיקה ידנית על ידי אף אחד מהרופאים. בדק אותי בעקבות התלונות גם מנהל אגף נשים ויולדות בביה"ח בו אני מטופלת.
התלונות שלי הן קצת מגוונות, וכוללות: כאבים שמופיעים רוב הזמן, לפעמים מתונים ולפעמים חזקים, הם גם קשורים למערכת העיכול - גם שתן וגם צואה, כשיש לחץ של אחד מהם, וגם לאחר הלחץ, מופיעה כאב חזק יותר, ולפעמים הם פשוט מפריעים בהליכה, תנועה, ואחרי מאמץ קטן.
כלומר, הם מפריעים לי כמעט כל הזמן, ומדובר כבר על חודש וחצי.
מה דעתך?
והאם יש בדיקה שהיית מציע לי לבצע.
בינתיים ביצעתי אתמול US של שלפוחית ודרכי השתן - אך טרם קיבלתי את הפיענוח.
אודה לתשובתך,
חג שמח,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת.... שכחתי לציין...
לימונית07/04/2009תוספת:
שכחתי לציין שמאז קשה לי מאוד עם יציאות, וכל הזמן יש לי תחושה שאניצריכה לשירותים.
שוב תודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימונית
ד''ר אהוד מלצר16/04/2009שאיבת ביציות היא למעשה פעולה לפרוסקופית. תיאורטית יכולה להיות פגיעה במער' העיכול, אך היא לא הייתה מתבטאת בסמפטומים שאת מתארת. נוכחות הגוש שאת ממששת דורשת בירור אצל גינקולוג, בכלל זה US וגינלי.
ממליץ שתפני תחילה לרופא הנשים שלך
בברכה
דר' מלצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)