כאבי בטן בעקבות טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן בעקבות טיפול
    לימונית
    07/04/2009

ד"ר שלום רב,
    רציתי לדעת, האם יכול להיות בעקבות שאיבת ביציות שתהיה פגיעה במערכת העיכול?
    השאיבה בוצעה ב-24/2/09 ומאז נבדקתי בעקבות כאבי הבטן מספר פעמים על ידי רופאים שונים באולטרסאונד נרתיקי בלבד.
    יש לי תחושה מוזרה: כשאני מכניסה אצבעות לנרתיק, יש תחושה שמהצד השני יש ממש גוש (בערך בגודל של כדור פינפונג). יחד עם זאת, לא נבדקתי בכלל בבדיקה ידנית על ידי אף אחד מהרופאים. בדק אותי בעקבות התלונות גם מנהל אגף נשים ויולדות בביה"ח בו אני מטופלת.
    התלונות שלי הן קצת מגוונות, וכוללות: כאבים שמופיעים רוב הזמן, לפעמים מתונים ולפעמים חזקים, הם גם קשורים למערכת העיכול - גם שתן וגם צואה, כשיש לחץ של אחד מהם, וגם לאחר הלחץ, מופיעה כאב חזק יותר, ולפעמים הם פשוט מפריעים בהליכה, תנועה, ואחרי מאמץ קטן.
    כלומר, הם מפריעים לי כמעט כל הזמן, ומדובר כבר על חודש וחצי.
    מה דעתך?
    והאם יש בדיקה שהיית מציע לי לבצע.
    בינתיים ביצעתי אתמול US של שלפוחית ודרכי השתן - אך טרם קיבלתי את הפיענוח.
    אודה לתשובתך,
    חג שמח,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן בעקבות טיפול

הוספת תגובה

• תוספת.... שכחתי לציין...

לימונית
    07/04/2009

תוספת:
    שכחתי לציין שמאז קשה לי מאוד עם יציאות, וכל הזמן יש לי תחושה שאניצריכה לשירותים.

שוב תודה,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית

ד''ר אהוד מלצר
    16/04/2009

שאיבת ביציות היא למעשה פעולה לפרוסקופית. תיאורטית יכולה להיות פגיעה במער' העיכול, אך היא לא הייתה מתבטאת בסמפטומים שאת מתארת. נוכחות הגוש שאת ממששת דורשת בירור אצל גינקולוג, בכלל זה US וגינלי.
    ממליץ שתפני תחילה לרופא הנשים שלך
    בברכה
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו