רפלוקס בקיבה- שאלה לי!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס בקיבה- שאלה לי!!!!!!!!!!!!
    מור
    22/04/2009

שלום לד"ר , אני סובלת מרפלוקס בקיבה כבר כמה שנים בדרגה בנונית, יש תקופות שאני מרגישה צרבת יותר ויש פחות..כיוון שאני לא ממש מוכנה לקחת תרופות לצמיתות הומלץ לי ניתוח, אני מעט חוששת ממנו גם שמעתי שהוא לא הכי אפקטיבי לטווח הרחוק, קראתי באינטרנט שקיים טיפול חדשני אנדוסקפי שנערך בתל השומר ללא התערבות כירוגית..מה דעתך על כך?? מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מור

ד''ר אהוד מלצר
    23/04/2009

הטיפול היעיל והקל היחיד לטווח ארך הוא תרופתי.
    ניתוח אינו פתרון טוב בעקר מהסיבה שאת כבר יודעת. הטיפול בתל השומר ננטש כבר מזמן בשל חוסר יעילותו והסיבוכים ממנו.
    קחי את התרופות - הן כמעט נטולות סיכון
    בברכה
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי...

מור
    23/04/2009

שלום שוב לד'ר, אני מבינה שללא ניתוח צריך לקחת כדורים כל החיים, זה מעט מתסכל אותי, ברצוני לשאול, יש תקופות שאני יותר מרגישה צרבת ואז אני לוקחת טיפול, אולם ישנם תקופות שאני פחות מרגישה את הצרבת ואז אני לא לוקחת תרופועל בסיס קבועת . השאלה היא האם אני מסכנת את עצמי ויכולה לגרום לנזקים ואפילו חמורים כמו:סרטן בתקופה שאני לא לוקחת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור

ד''ר אהוד מלצר
    23/04/2009

1. אין חובה לקחת כל הזמן. ניתן לקחת באופן תקופתי
    2. עד היום במעקב של שנים רבות אחרי חולים שנטלו תרופות מסוג זה לא הוכח קשר עם סרטן
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו