מעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז
    שירי
    18/05/2009

שלום,
    אני בת 32 סובלת כ10 שנים בתדירות של בין 2-3 פעמים בשנה מתופעות שהוגדרו ע"י הרופא כמעי רגיז .ההתקף כולל :הבטן מתנפחת בחילות הקאות חמורות גזים שילשולים כאבי בטן חזקים התכווציות . ההתקף נמשך מספר שעות ורק לאחר הקאות בלתי פוסקות (20 לפעמים אפילו פעמים)ושילשול אני מרגישה הקלה.
    ברגע שאני מתחילה לחוש את ההתקף מתקרב אני לוקחת :פארמין,פפאברין ופומטדין.בהתקף חזק זה לא עוזר בכלל
    בימים שלאחר ההתקף הבטן נותרת נפוחה ועדין יש התכווציות כמובן לא בתדירות ובעוצמה של ההתקף עצמו.
    נשלחתי לעשות מספר בדיקות כמו:רגישות לחלב,צאליק הליבקטור
    כולם היו שליליות אז הרופא הסיק שזה מעי רגיז או רגישות למזון מסוים-כלומר לא הייתה לו תשובה חד משמעית לגבי .אני משתדל לאוכל אוכל בריא (בדר"כ) עוסקת בפעילות גופנית ובעלת משקל תקין
    אשמח לקבל ממך איזה שהיא חוות דעת על המצב.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז

הוספת תגובה

• שירי

ד''ר אהוד מלצר
    19/05/2009

שירי שלום,
    הסמפטומים כשלעצמם יכלו להתאים למעי רגיז, אך עובדת הופעתם בצורת התקפים חד פעמיים מידי מס' חודשים אינם מתאימים על פניו לאבחנה זו. יש לשלול סיבות אחרות, כמו אירועים קצרים של חסימת מעיים, סיבוב הקיבה ועוד. אני מציע שתפני שוב לייעוץ אצל גסטרואנטרולוג כדי שיבחון אפשרויות נוספות.
    בברכה,
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו