מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנימיהבת 2601/06/2009
צוהריים טובים ,
אני סובלת מאנימיה קשה , ובלי הגזמה קיבלתי בשנה האחרונה יותר מעשריים מנות דם , וגם כן קיבלתי כעשרה עירוי ברזל ...
פעם ההימוגלובין יורד בצורה משמעותית ( HB=4 ) ואחרי מנות הדם עולה ל- 10 , ואז אחרי כמה ימיים או שבועות יורד עוד פעם ...
כמובן שללו מחלות בדם ובייצרתו , גם כן נשלל דימום מהווסת( יותר מחצי שנה לא מקבלת- אני בנתיים בתת משקל (38ק"ג) ...
עברתי כמה בדיקות לשלול דימום ממערכת העיכול ( גסטרוסקופיה , קולונוסקופיה , וידיו קפסולה , CT בטן , ... ) והכל יצא תקין...
בנתיים אני במעקב רופא גסטרו , האם תוכל להסביר לי מאיפא אפשר לאבד דם בצורה כזאת ?
אתמול עשיתי ס"ד והנה התשובה :
מס הזמנה
176246330
מתאריך
09:27 31/05/2009
רופא מזמין
עראקי עדנאן
גורם מזמין
טירה מחוז שרון שומרון
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
10.8- 4.8 K/ul 7.9 WBC
5.40- 4.20 M/ul 2.69 RBC
16.0- 12.0 g/dl 6.8 HB
1 47.0- 37.0 % 21.3 HCT
31.0- 26.0 pg 24.2 MCH
36.7- 33.0 g/dl 30.5 MCHC
16.0- 11.0 % 18.1 RDW
97.0- 80.0 fL 79.2 MCV
15.0- 0.0 0.1 MACRO%
10.0- 0.0 9.7 MICRO %
10.0- 0.0 0.8 HYPER%
10.0- 0.0 25.3 HYPO %
10.0- 0.0 0.4 MICRO%/HYPO%
450- 150 K/ul 127 PLT
13.0- 4.0 fL 11.6 MPV
פירוט הערות
מציין הערה
1
בוצע פעמיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה
ד''ר אהוד מלצר02/06/2009ראשית חובה לדעת האם מדובר בחסר ברזל (אני מניח שהרופאים שלך בדקו זאת וזו הייתה המסקנה). עד 25% מהסובלים מאנמיה מחוסר ברזל לא מאובחנים ולא מוצאים את הסיבה לכך. המקרה שלך לא שגרתי. האם נשללה מחלת צליאק? במקרה כזה בדרך כלל מקובל לחזור עוד פעם אחת על כל הבירור למקרה שקיימת בעייה כלשהי ש"פוספסה" באחת הבדיקות שעברת. אם כל זה יהיה תקין שוב, יש לשקול בדיקה של עלי הדם של הבטן (אנגיוגרפיה)
דר' מלצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)