מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הבעיה אצלי?ליאל08/06/2009
שלום
אני בחורה בת 21 ,כבר קרוב ל-6 שנים שאני אוכלת בצורה בריאה בניגוד לעבר שהייתי חיה על ממתקים ושטויות
מאז התחלת האכילה הנכונה אני ממש סובלת מבעית הגזים בצורה מאוד קיצונית של כל כמה דקות
,עשיתי את כל הבדיקות האפשקריות אך שום דבר לא העיד על בעיה מסויימת במעי
אני רוצה לפרט בדיוק רב מה אני אוכלת אולי יש צורך בשינויים
רוב המאכלים שאני אוכלת זה :תפוחים ירקות כגו:עגבניה מלפפון גזר וכרוב מעט ,וכמובן שומר וקולורבי ,בנוסף אני אוכלת מוצרי חלב, לחם קל ,אורז מלא ,ביצים ,תמרים ,קורנפלקס ,חטיפי אנרגיה ,סויה ,אלו בערך המאכלים שעליהם אני מתבססת מדי יום (עם מעט שינויים כמובן)
אני שותה שתייה דיאט ,ושתיה חמה עם זוכרזית ,נוטה לאכול פירות לאחר הארוחה ,נוטה לאכול עדל מצב של קצת מעבר לשובע ,שוקלת 52 1.68 ,לא מעיבה את עצמי ולא חסר לי ויטמים (כן אני אוכלת טונה וחזה עוף שכחתי לרשום) אני חייבת לציין שאני אדם לחוץ מטבעי ,שותה בערך ליטר מים ביום כי זה פשוט עושה לי בחילה ,עוסקת בספורט פעמיים בשבוע ,הליכה ,אירובי ,
אני מקווה שנתתי את מירב האינפורמציה ,אני פשוט מיואשת ,נמאס לי ,האיכות חיים שלי ממש לא טובה ,לפי ההסבר זה ממש כל כמה דקות וריח נורא מחריד יש לציין ,אשמח לקבל כל יעוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
ד''ר אהוד מלצר08/06/2009יתכן מאד ששינוי התזונה הוא הגורם לבעייה. אכילת יתר של ירקות ופירות עלולה להחמיר או ליצור ריבוי גזים. זה לא מרמז על בעייה רפואית אך אכן עושה את החיים לא נעימים. אין פתרון טוב לזה. אני מציע שתתיעצי עם תזונאי/ת
דר' מלצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)