מה הבעיה אצלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה אצלי?
    ליאל
    08/06/2009

שלום
    אני בחורה בת 21 ,כבר קרוב ל-6 שנים שאני אוכלת בצורה בריאה בניגוד לעבר שהייתי חיה על ממתקים ושטויות
    מאז התחלת האכילה הנכונה אני ממש סובלת מבעית הגזים בצורה מאוד קיצונית של כל כמה דקות
    ,עשיתי את כל הבדיקות האפשקריות אך שום דבר לא העיד על בעיה מסויימת במעי
    אני רוצה לפרט בדיוק רב מה אני אוכלת אולי יש צורך בשינויים
    רוב המאכלים שאני אוכלת זה :תפוחים ירקות כגו:עגבניה מלפפון גזר וכרוב מעט ,וכמובן שומר וקולורבי ,בנוסף אני אוכלת מוצרי חלב, לחם קל ,אורז מלא ,ביצים ,תמרים ,קורנפלקס ,חטיפי אנרגיה ,סויה ,אלו בערך המאכלים שעליהם אני מתבססת מדי יום (עם מעט שינויים כמובן)
    אני שותה שתייה דיאט ,ושתיה חמה עם זוכרזית ,נוטה לאכול פירות לאחר הארוחה ,נוטה לאכול עדל מצב של קצת מעבר לשובע ,שוקלת 52 1.68 ,לא מעיבה את עצמי ולא חסר לי ויטמים (כן אני אוכלת טונה וחזה עוף שכחתי לרשום) אני חייבת לציין שאני אדם לחוץ מטבעי ,שותה בערך ליטר מים ביום כי זה פשוט עושה לי בחילה ,עוסקת בספורט פעמיים בשבוע ,הליכה ,אירובי ,
    אני מקווה שנתתי את מירב האינפורמציה ,אני פשוט מיואשת ,נמאס לי ,האיכות חיים שלי ממש לא טובה ,לפי ההסבר זה ממש כל כמה דקות וריח נורא מחריד יש לציין ,אשמח לקבל כל יעוץ!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה אצלי?

הוספת תגובה

• ליאל

ד''ר אהוד מלצר
    08/06/2009

יתכן מאד ששינוי התזונה הוא הגורם לבעייה. אכילת יתר של ירקות ופירות עלולה להחמיר או ליצור ריבוי גזים. זה לא מרמז על בעייה רפואית אך אכן עושה את החיים לא נעימים. אין פתרון טוב לזה. אני מציע שתתיעצי עם תזונאי/ת
    דר' מלצר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו