דחוף תשובה בבקשה !!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף תשובה בבקשה !!!!
    משה לסרי
    04/08/2009

שלום רב,

אני בן 24. בריא בד"כ.
    לפני כחודש הייתי בלחץ גדול. לאחר שהלחץ נפסק, התחילו לי בחילות וכאבי בטן, אי נוחות לאחר האוכל ואי נוחות בצד ימין עליון של הבטן (שישולים כבר יש לי חודשיים).
    הייתי אצל שני רופאי משפחה ששלחו אותי לאולטרה סאונד, בדיקת צואה (לבדיקת דם סמוי וחיידקים) ולבדיקות דם הכוללות תפקודי כבד. הכל יצא תקין.
    עברו שבועיים מאז שהכאבים התחילו ושבוע עבר מאז הבדיקות. והבחילות פסקו כמעט לגמרי היציאות שלי הרבה יותר בסדר אך יש לי אי נוחות לאחר האוכל ואי נוחות בצד ימין עליון של הבטן.
    לאור התוצאות הטובות של הבדיקות, הרופאים אמרו לי שאני סובל מ"תסמונת המעי הרגיז" אך אותי זה לא ממש מרגיע כי אני מפחד שהם טועים.
    אני לא איבדתי משקל ואין לי גם חום.
    אני מאוד מודאג ואני גם לא ישן טוב בלילה בגלל זה.
    ראוי לציין שבלילה איני מרגיש כאבים כמעט בכלל.

אשמח לקבל את חוות דעתך על המקרה שלי.
    תודה,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף תשובה בבקשה !!!!

הוספת תגובה

• שכחתי ..

משה לסרי
    04/08/2009

ראוי לציין כי בתחילת הכאבים היו לי גם כאבים בגב התחתון כאבים טיפה בחזה. וכאבים בבטן התחונה בצד ימין.
    אני מרגיש גם כאילו שהבטן שלי תמיד במאמץ. ברור שהלחץ שאני נמצא בו לא ממש עוזר.
    בדק אותי גם כירורג בטן שבבדיקת מישוש לא יחס לזה חשיבות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ד''ר אהוד מלצר
    10/08/2009

משה שלום
    יתכן והכל קשור למצב הלחץ בו אתה שוהה. אני מציע בכל זאת שתפנה לגסטרואנטרולוג לקבלת התרשמות ישירה ממך ובכדי להחליט אם יש צורך בבירור נוסף
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו