בעיות בעיכול וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעיכול וכאבים
    אמיתי
    29/08/2009

מזה כשנתיים אני מרגיש באופן קבוע שלא בטוב. אני עייף לעתים קרובות ושנתי במשך תקופות ארוכות אינה מיטבית. בנוסף מזה כמה חודשים מופיעים כאבים בצד ימין של הגוף - אחד מימין לאיבר המין והשני מתחת לקו הצלעות. בנוסף אני סובל מסחרחורות בעוצמות משתנות ובחילות רבות. לעתים קרובות תחושת הרעב מתחלפת בתחושת שובע ולהיפך. לעתים קרובות אינני מסוגל לאכול כמעט דבר ותחושת הרעב מופיע (בחוזקה) רק לאחר למעלה מ-12 שעות. בשבועיים האחרונים ניסיתי שיטת תזונה טבעונאית וחל שיפור קל בלבד והורדתי מספר קילוגרמים. בנוסף לכך אני סובל מתחושה של אטימות באוזן ימין, מתחושה לא נעימה בעין שמאל ומכאבי גב.

כל הבדיקות (דם, נוירולוגיה, אף-אוזן-גרון, EEG, עיניים אולטראסאונד של הכבד) לא העלו ממצאים חריגים והרופאים עד כה הציעו לי נירווקסל (מעי רגיז) וללכת לבדיקה פסיכאטרית שכן כל הכאבים והבעיות כולן מקורן בלחץ נפשי. בזמן האחרון אני אכן נמצא במתח נפשי, אבל הבעיות כולן הופיעו גם בזמנים בהם לא הייתי לחוץ כלל.

האם תופעות שכאלו מוכרות?
    האם ישנן בדיקות נוספות שכדאי לבצע?
    האם אכן סביר שמרבית הבעיות מקורן בלחץ נפשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעיכול וכאבים

הוספת תגובה

• בעיות בעיכול וכאבים - המשך

אמיתי
    29/08/2009

כמה דברים ששכחתי לציין
    היציאות אינן סדירות. בדרך כלל אני סובל מעצירות ולעתים משלשול ויש לו תחושה של קבועה של חוסר נעימות באזור פי הטבעת.
    לעתים קרובות אני פולט גזים (מהגרון או מפי הטבעת).
    לפני כחצי שנה הפסקתי לעסוק בספורט בשל בעיות בגב. בשלושת השבועות האחרונים חזרתי לעסוק באופן יומיומי בהליכה של כ-40 דקות. כשניסיתי לרוץ לפני כחודש הבחילות רק התחזקו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיתי

ד''ר אהוד מלצר
    30/08/2009

יתכן ויש לך תסמונת המעי הרגיש. אם השיני ביציאה הוא דבר חדש יחסית, פנה למרפאת גסטרו להתרשמות ישירה מתלונותיך.
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמיתי

ד''ר אהוד מלצר
    30/08/2009

לא נראה שיש קשר בין תלנותיך למער' העיכול ולכן עליך לפנות לפורום אחר.
    דר' מלצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו