שאלה בקשר לריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לריפלוקס
    יונית
    30/08/2009

שלום,

לפני חודש וחצי נותחתי לניתוח שרוול קיבה.
    לאחר כשבוע מהניתוח החלה תופעה של עודף רוק בפה (עד עכשיו) כשלמעשה אני נאלצת לחיות לצד חבילת טישו כל היום ולירוק כי יש לי יותר מידי רוק בפה.
    יש לי גם צרבות ועלייה של רוק קצפי כזה (בשונה מהרוק שאני מוציאה במשך היום) מגעיל אחרי שתייה.וגם צרבות אחרי שתיה.

ברצוני לדעת האם יש קשר בין הריפלוקס לעודף הרוק והאם ניתן יהיה לראות בצילום ושט קיבה תריסריון מה הבעיה.

תודה מראש,

יונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לריפלוקס

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף...

יונית
    30/08/2009

שביחד עם תופעת עודף הרוק יש לי גם תחושה כאילו משהו תקוע לי בגרון במשך רוב שעות היום.
    והצרבות, כמובן. האם גם זה קשור ואיך?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשת רוק רב

יהודית
    12/09/2009

אחותי בת 80 גרה בתל-אביב נפלה לפני חצי שנה והיו לה צלעות שבורות.מאז יש לה כל הזמן הפרשה של רוק מהפה והרופאים לא יודעים איך לטפל במצב והיא מאד סובלת מזה.אשמח אם יש לכם איזו הצעה או תרופה כדי להקל עליה. בתודה יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונית

פרופ' אלכסנדר פיש
    30/08/2009

הניתוח משנה את המבנה האנטומי הרגיל וללא ספק את יכולתך לאכול.
    מציעב לך להיות בקשר עם המנתח.
    צילום ושט-קיבה יכול לתאר את המבנה האנטומי החדש ולפעמים להצביע על בעיות
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו