חרדה ומודאגת- בבקשה עזרו לי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ומודאגת- בבקשה עזרו לי!!!!
    מודאגת
    15/09/2009

שלום,
    כבר יותר משנה שאני סובלת מכל מה שקשור במערכת העיכול.
    שלשולים, עצירויות, בחילות, כאבים, גזים, נפיחויות, צרבות, מה לא!
    השתחררתי מהצבא וסוף סוף הגעתי לרופא מומחה, גסטרואנטרולוג מקסים שנתן לי מליון בדיקות לעשות. אחת מהן זו הבדיקה לגלות אם יש לי את ה- הליקובקטר הזה (או שאיך שלא אומרים).
    העניין הוא, שמכל מי ששמעתי שעשה את הבדיקה זה נשמע כמו: "אה, כן, בדיקה ממש קלה. נותנים לך לשתות משהו כמו מיץ תפוזים ואומרים לך לנשוף".
    נרגעתי מאוד מהמידע שסיפקו לי אלה שעברו את הבדיקה (וגם יותר מפעם אחת), אלא מה, כשהגעתי היום בבוקר לבדיקה, זה לא היה שום מיץ תפוזים, זה היה חומר ממש מגעיל, שהתאמצתי מאוד מאוד לא להקיא אותו. בקושי בלעתי ובקושי החזקתי אותו בפנים. אחרי שבלעתי נשפתי למן שתי מבחנות כאלה. אחרי זה בלעתי עוד חומר, חיכיתי חצי שעה ואז שוף נשפתי.
    אולי זה נשמע מטומטם, אבל אני מודאגת, כל מי שעבר את הבדיקה הזאת תיאר בדיקה שונה לחלוטין ממה שאני עברתי. יכול להיות שעשו לי משהו אחר? בטעות? יכול להיות שייגרם לי איזשהו נזק? (בימים האחרונים הבעיות במערכת העיכול החמירו מאוד, כמעט ולא מסוגלת לאכול, חשה סחרחורות וכאבי ראש, כמעט על סף עלפון). אחרי הבדיקה היום בבוקר אני מפחדת שיקרה לי משהו שיחמיר את כל זה. בבקשה תענו לי, אני בן אדם שבלי כל הבעיות האלה לחוץ מטבעו על בריאותו ועכשיו אני ממש חרדה ומלאת פחדים!
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטיפה פנימית

ביל גרי
    22/09/2009

טיפול בשטיפה פנימית לסילוק חומרי פסולת מהגוף עשוי להקל על המצב. ניתן לבצע אצל ד"ר ראול רודריגז מרמת אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו