לנסופרזול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסופרזול
    שירי
    10/10/2009

שלום.
    אני בת 28, עברתי גסטרוסקופיה לפני כ3 שנים ואובחן אצלי רפלוקס, מאז השתמשתי באומפרדקס פעמיים ביום. יש לי שתי שאלות
    1. אני רגישה ללקטוז וגיליתי כי אומפרדקס מכיל לקטוז ולכן לפניכ4 חודשים עברתי ללנסופרזול, נראה לי שהוא פחות עוזר, האם כדאי לחזור לאומפרדקס?
    2. האם יש נזק בשימוש כל כך ממושך בתרופות אלו או שאני יכולה להמשיך לצרוך אותן לאורך זמן? (ניסיתי להוריד לפעם ביום והצרבת מיד חזרה)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנסופרזול

הוספת תגובה

• לנסופרזול

ד''ר אלן לוי
    13/10/2009

שירי שלום
    אין כל סכנה בצריכת לקטוז,מקסימום בעיות בטן קלות ללא סכנה-אני ממליץ לחזור לאומפרדקס.
    כנארא אין נזק בשימוש בתרופות אלהו אבל גם כאן יתרון לאומפרדקס-5 שנים יותר ניסיון מאז השיווק ב -1986.
    אני לא ממליץ שימוש באומרדקס 3 שנים בלי מעקב רופא גסטרו פעם בשנה-שנתיים.
    אני עונה לשאלה שלא שאלת-יש כאנרא סיכון יתר לאוסטיאופורוזיס אצל אישה צעירה שלא צורכת מוצרי חלב שנים רבות גבלל רגישות ללקטוז-גם כאן מומלץ יעוץ גסטרו בנושא-בעיקר בגלל פירסומים שאולי תרופות אלו יכולות להפריע לספיגת סידן ...
    בהצלחה
    תסלחי ל על העיברית
    ד"ר אלן לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירי
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו