בטן תפוחה וכאבים מעל הטבור ומסביב ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן תפוחה וכאבים מעל הטבור ומסביב ל
    מירה
    11/10/2009

שלום רב
    רציתי לשאול יש לי שבר טבורי שאובחן מלפני 25 שנה בעת ההריון במשך 3 הריונות אני מושכת את התופעה. נאמר לי שזה לא צריך להפריע לי , אז בטכנולוגיה שלפני 25 שנה אמורו לי שאפשר לחיות עם זה.
    בתקופה האחרונה הרגשתי קצת כאבי בטן בעיקר בלילה שאני במנוחה.
    עברתי אולטרנס לבטן{סונר של בטן}עליונה והכל תקין גם בדיקת גסטרוסוקפיה שהיתה תקינה. הכאבים פחתו ועזבו אותי ל10 חודשים. אתמול הגעתי למיון בית חולים עקב כאבים עזים ובטן תפוחה בלי חום עם בחילות וגרפסים מידי פעם.
    במיון עשו בדיקות דם ובדיקה גניקולוגית לשלול אחר והכל היה תקין, אבל הכאבים עדיין ממשיכים ובית חולים הפנה אותי לרופאה להמשך טיפול ובדיקת סי טי .
    השאלה שלי איך אפשר לדעת מה עוד ניתן לעשות על מנת לדעת סיבה לכאבי הבטן העזים והאם יש סיבה וקשר לשבר הטבורי שיש לי ומה המלצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בטן תפוחה וכאבים

ד''ר אלן לוי
    13/10/2009

מירה שלום
    מומלץ
    CT בהקדם
    רופא גסטרו בהקדם כדי לשקול בירור נוסף כ-קולונוסקופיה-צילום מעי דק-אנדוסקופיה על ידי קפסולה לאחר שלילת חסימה
    רופא כירורג בהקדם כדי לשלול INCARCERATION לסרוגין זאת אומרת מעי כלוא בשבר תבורי
    בהצלחה ורפואה שלמה
    תסלחי לי על העברית
    ד"ר אלן לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו