כאבים בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן

לדוקטור שלום רב,
    אני בן 26 בחור בריא בדרך כלל,סבלתי לפני שנתיים מהאילבוקטר בוצעה לי בדיקת אנדיסקופיה,גילו בקע,דלקת בתירסיון דלקת קיבה וחיידק האילבוקטר,לפני חודש וחצי לפני ראש השנה ביצעתי תבחין נשיפה בגלל שסבלתי מכאבי בטן וגילו את החיידק האילבוקטר.קיבלתי טיפול משולש.ולמשך שבוע אומפרדקס מכיוון שרצו לבצע לי את הבדיקה חוזרת לאחר חודש.אז אמרו לי לא לגעת עוד באומפרדקס.כיום אתמול הופיעו לי מהבוקר חום בבית החזה ואחר כך עבר לי לבטן תחתונה.זה עזב אותי בערב,והופיעה כשהתעוררתי ב2 לפנות בוקר עם צרבות רבות,ומעיין גרבסים שלקח זמן עד שיצאו {ללא קול} .מעין רבע רפלוקס.היום בצהריים איך שסיימתי לאכול מיד נהיה לי חום אדיר בבטן תחתונה ואחר כך כאבים בבית החזה באמצע.בקו של מתחת לצוואר.וגם מתחת באמצע.וחום גם כן באזור הזה.זה מלחיץ ומפחיד אותי,אני רוצה לדעת האם זה יכול להיות בגלל הקיבה? זה יכול להיות בגלל האילבוקטר? או שאולי זה משהו אחר כגון סרטן מעי הגס.או אולי בכלל מהלב.עוד תסימנים שיש ,אודם קל בגרון ויובש בפה.האם מדובר בתסמינים כמו לדלקת בוושט או למחלת קהורן?
    אשמח לתשובה
    אליהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן

הוספת תגובה

• תלונות שונות

ד''ר רם דיקמן
    31/10/2009

התלונות בחלקן יכולות לנבוע מנוכחות הליקובקטר, בבקשה חזור על בדיקת הנשיפה ודווח. מדוד חום ואם הוא גבוה, פנה לבדיקת רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

לדוקטור שלום רב,
    תודה רבה על התגובה המהירה,ביום שני יש לי לבצע בדיקת תבחין נשיפה,התוצאה אבל תגיע רק אחרי 3 שבועות,עכשיו אוכאל לקבל אומפרדקס אחרי הבדיקה.אבל השאלה עם זה יקל עליי.
    רוצה לדעת האם התסמינים האלו יכולים להיות גם של דלקת בוושט,או משהו שקשור למעי הגס?
    רוב הכאבים בבטן תחתונה וגם החום בערה בבטן התחתונה
    בתודה
    אליהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומפרדקס

ד''ר רם דיקמן
    02/11/2009

להערכתי יקל עליך אם תיטול אותו בשלב ראשון םעמיים ביום על קיבה ריקה. לגבי דלקת בושט - השאלה במקום אבל מבלי לבצע גסטרוסקופיה לא ניתן להעריך זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו