מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתליאת01/11/2009
שלום רב,
בת 40, כבר קצת יותר משבועיים סובלת מכאבי בטן, בתחילה הכאב היה בבטן עליונה ואח"כ הורגשה גם רגישות דיפוזית בכל הבטן כולל התחתונה וביחוד באמצע מעל ובאזור הטבור.
נוטלת נירבקסל מזה שבועיים פעמיים ביום וכל בוקר אומפרדקס בגלל הכאבים ברום הבטן.
הבדיקות שביצעתי עד כה בהמלצת גסטרואנטרולוג הן:
צואה לפרזיטים ותרבית תקינות, בדיקות דם ושתן כולל תפקודי כבד ועמילאז תקינות, CRP גבוה במקצת כבר שנה 1.8 כשהנורמה 0.5.שקיעת דם תקינה.צליאק שלילי.
אין אנמיה , יציאות מרובות אך זה לא משהו חדש, שנים סובלת מהבטן ובצעירותי אובחנתי כסובלת מתסמונת המעי הרגיז.
היציאות לעיתים רכות ולעיתים קשות אך לא שלשולים.מאז הנירבקסל יש פחות יציאות וקצת עצירות. אך קראתי שזה יכול להיות בגלל הנירבקסל .האם נכון?
אין חום, אין ירידה במשקל, אין הקאות אך ישנה תחושה לא נעימה בכל מערכת העיכול, גזים, גרפסים ומיחושים בבטן ואי נוחות שמלווים לעיתים בקולות.
היום הבחנתי בצואה במין ריר בגוון שנראה כמו דם, לא ממש אדום (לא דם טרי) אך נראה מעין משהו דמי .
אני מאוד מפוחדת ורציתי לדעת אם זה יכול להיות גידול או שיכולות להיות עוד סיבות לדמם (זה בטוח לא מטחורים) ולכאבי הבטן הללו שלא גוברים אך גם לא נעלמים.
חשוב לציין שהנירבקסל לא עוזר ובעבר די מהר עברו לי הכאבים אך הפעם אין שינוי לטובה
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן
ד''ר רם דיקמן02/11/2009נשמע כמו מעי רגיש, אולם, הייתי בודק אם ישנה רגישות לפרוקטוז וללקטוז, הייתי כן מבצע קולונוסקופיה ונוטל ביופסיות ממעי גס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)