פוליפ 6 מ"מ במעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ 6 מ"מ במעי הגס
    חגית
    05/11/2009

אני בת 32 ולפני שנתיים וחצי היתה לי דלקת במעי שבעקבותיה ביצעתי סי טי. היום (בעקבות תחושות לא נעימות בבטן ויציאות לא סדירות) ביצעתי גם קולונוקופיה רגילה אולם היא הופסקה באמצע בשל כאבים בלתי נסבלי שהיו לי במהלך הבדיקה (למרות הטשטוש). הופניתי לבצע בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית במכון מור והממצאים הראו שלא היה שינוי משמעותי בהשוואה ל CT שביצעתי לפני שנה וחצי וכי מצאו פוליפ בקוטר 6 מ"מ במעי הגס הרוחבי הדיקסטאלי במרחק של 61 מ"מ מפי הטבעת. פרט לכך אין עדות לפוליפיםואין עדות לתהליך תופס מקום לאורך שאר המעי.
    כל שאר האיברים שנבדקו (כבד, כיס מרה וכו') נמצאו תקינים.
    פרט לכך בחלונות העצם ספונדילוליזיס ב L5 מצד ימין וסקולרוזיס של הפרס הבין פצטלי של L5 מצד שמאל - מתאים לספונדילוליזיס שנרפאה.

מה אומרות התוצאות? ומה עלי לעשות בשלב זה?
    אינני מעוניינת לחזור לרופא שטיפל בי (הוא זה שביצע את הקולונוסקופיה הרגילה והיה מאוד לא מסביר ומאוד מתנשא)

אשמח לתשובה - אני מאוד מוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ 6 מ"מ במעי הגס

הוספת תגובה

• קולונוסקופיה כואבת

ד''ר רם דיקמן
    06/11/2009

יש לחזור על הקולונוסקופיה אצל רופא מנוסה. לגבי השאר - התייעצי ברופא האחר לגבי הממצאים ב CT, האם הם ממצאים סתמיים או כחלק מתמונת מחלת מעי דלקתית (כך אמרת בתחילה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו