שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ש
    07/11/2009

בבדיקות שעשיתי לאחרונה עקב כאבים ברום הבטן, ראיתי דברים לא בטווח כמו:BILIRUBIN-TOTAL 0.29 , הברזל והמאגרים היו מתחת לטווח וגם TSH היה בסביבות 75 ו 463.0 GASTRIN הבנתי מהרופא שלי שכנראה יש קשר בין הכל... עשיתי תבחין נשיפה ויצא תקין,אין לי חיידק והרופא קבע שיש דלקת קלה בקיבה .האם לא צריך לעשות בדיקות נוספות? האם גםאתה היית מאבחן זאת או שולח לבדיקה נוספת? הרופא נתן לי לנטון אך לאחר שקראתי את דף ההסבר שרשום בו במפורש אסור בהנקה (מניקה הנקה לא מלאה) חזרתי אליו והוא נתן לי כדורי גסטרו שגם על כדורים אלו רשום אסור בהנקה. האם יש כדור אחר שעוזר וידידותי בהנקה? הבנתי שיש כדור הנקרא לוסק, אך קראתי שהוא מעלה גם את הגסטרין?? מה עליי לעשות ? האם רמות הגסטרין מסוכנות? מודאגת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאב ברום הבטן

ד''ר רם דיקמן
    08/11/2009

מציע לעשות גסטרוסקופיה וליטול ביופסיות מדופן הקיבה ומהתרסריון. בהמשך ניתן יהיה להחליט לגבי הכדור המתאים. תוכלי ליטול לוסק מידה ותחליטי להפסיק להניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו